Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » SZJG! Valaki leírná Cortez...

SZJG! Valaki leírná Cortez szemszögéből december 20-át?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm!
2016. márc. 4. 21:37
 1/3 anonim ***** válasza:
56%
"Mennék már a repülőtérre, hogy menjek a pofavizitre anyámékhoz, de az ajándékban, amit Reni adott nekem, találtam egy levelet. Azt írja, hogy szeptember 8 óta szerelmes belém. Na persze, miután Arnold elment, én is jó vagyok. Mindegy, megyek a reptérre. Bakker, most jut eszembe, mi van, ha nem a mostani szeptember 8-áról van szó? Sietek vissza a suliba. Reniiii! Melyik szeptember 8? Kilencedik óta? És nem szóltál, vazze? Megcsókolom. Ez a hülye Dave mindent fotóz, na mindegy, ő ilyen. Mennem kell anyámékhoz, de Reni, legyél majd fenn msn-en!"
2016. márc. 5. 01:22
 2/3 anonim válasza:
100%

Engem is érdekel C. szemszőge, és én így képzeltem el:

Nem hiszem el. Reni tényleg szeretne? Mióta nincs itt Arnold, mintha jobban tudnék vele beszélgetni.

-Ezek és ezekhez hasonló kérdések cikáztak a fejemben, miközben a suli udvarára igyekeztem. Az ajtót kilöktem, majd megálltam, mert mindenki hátra fordult. Túl sok kérdésem lett volna Renihez, de csak egyet kérdeztem:

-Melyik szeptember 8.?

-Kilencedikben-mondta alig hallható hangon.

Akaratlanul is elmosolyodtam. Reni felé lépkedtem, ő is megindult felém. Megállt előttem, én megragadtam a karját, magamhoz húztam majd megcsókoltam újra meg újra. A homlokomat az övéhez támasztottam, az arcát a kezeim közé fogtam.

-Mennem kell-suttogtam.

-Tudom-nézett mélyen a szemembe.

-Megvársz?-kérdeztem a lehető leghallkabban.

-Két és fél éve mást se csinálok.

Lehunytam a szememet és újra megcsókoltam. Elengedtem a kezét és sietősen lépkedtem az iskola felé.

2017. jan. 15. 14:37
 3/3 anonim ***** válasza:
84%
Az első rohadt jó!Igazán Cortezes:)A második sem rossz:)Sőt, tök jó lett, az is:)
2017. febr. 13. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!