Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnátok könnyed olvasmányt...

Tudnátok könnyed olvasmányt ajánlani egy 27 éves nőnek?

Figyelt kérdés

Kifogytam az ötletekből pedig szívesen olvasok. Kedvenc könyveim:

David Nicholls: Egy nap

Cecelia Ahern: Nyomomban az életem

A fantasy-ket annyira nem szeretem, valahogy úgy érzem az már nem is az én korosztályomnak szól.

Kérlek adjatok egy-két ötletet, amit Ti is elolvasnátok és nem túl nagy szellemi megterhelés, hanem inkább kikapcsolódás, de azért ne legyen bugyuta történet :D

2016. márc. 1. 23:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Heló!

A balek · Hugh Laurie,

Egy tenyér ha csattan · Anthony Burgess - bár itt azért van gondolkodnivaló, de nem túl "megterhelő".

2016. márc. 1. 23:55
 2/4 anonim válasza:

Szia! Heather Graham könyveit ajánlom személyes kedvenc az "Elcsábítva" és a "Kék kabátos" triológia.

Azt mondják a "Száz év magány" Gabriel García Márqueztõl nagyon jó könyv.

E mellett ha gyomorforgató krimire vágynál akkor Simon Beckett-" Halál kémiája" vagy az "1969" Jerónimo Tristantetól.

Kellemes szórakozást!

2016. márc. 2. 00:43
 3/4 anonim ***** válasza:
(Ilyen butságokat, hogy nem a te korosztályodnak szól... ne már. Egyrészt 27 évesen még fiatal vagy, másrészt nem értem, miért lenne egy fantasy komolytalanabb, mint egy századik "balek, de csinos nagyvárosi irodista szingli csaj bénázik, sír, de a végén fog magának egy jó pasit".)
2016. márc. 2. 00:48
 4/4 anonim ***** válasza:

3-as, mert valszeg - mint oly sokan mostanság - azonosítja a fantasyt a jelenleg vízcsapból is ömlő misztikus tinirománccal.

És igazad van, a valódi fantasy nem életkorfüggő. Én már nem vagyok éppen harmatfriss, messze vagyok a kérdező életkorától, de imádom a fantasy-t, a valódit. :-)

Kérdező, ha tényleg a tinirománcra gondolsz, akkor azt megértem h. már annyira nem bejövős. Viszont ettől még nyugodtan megpróbálkozhatsz a fantasy-val, hátha mégiscsak valamelyik típusa tetszene.

Például

ún. urban fantasy: Marion Zimmer Bradley - A világok háza vagy

Anthony Sheenard - A Főnix ébredése,

klasszikus fantasy: Terry Goodkind - Az igazság keresője

Ezen kívül még néhány NEM fantasy, de sztem szórakoztató, kikapcsolódásra tökéletes könyv, totál vegyes témában:

Robin Cook: Szfinx (ez nem orvosos)

Sophie Kinsella: Segítség kísértet

Kerstin Gier: Anyák maffiája

David Safier: Pocsék karma

Vavyan Fable - Halkirálynő sorozata

Vavyan Fable: Mesemaraton

M.C. Beaton - Agatha Raisin sorozata

P.G. Wodehouse könyvei

Dean R. Koontz könyvei

Leslie L. Lawrence könyvei

Gerald Durrell könyvei

James Herriot könyvei

2016. márc. 2. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!