Tudnátok könnyed olvasmányt ajánlani egy 27 éves nőnek?
Kifogytam az ötletekből pedig szívesen olvasok. Kedvenc könyveim:
David Nicholls: Egy nap
Cecelia Ahern: Nyomomban az életem
A fantasy-ket annyira nem szeretem, valahogy úgy érzem az már nem is az én korosztályomnak szól.
Kérlek adjatok egy-két ötletet, amit Ti is elolvasnátok és nem túl nagy szellemi megterhelés, hanem inkább kikapcsolódás, de azért ne legyen bugyuta történet :D
Heló!
A balek · Hugh Laurie,
Egy tenyér ha csattan · Anthony Burgess - bár itt azért van gondolkodnivaló, de nem túl "megterhelő".
Szia! Heather Graham könyveit ajánlom személyes kedvenc az "Elcsábítva" és a "Kék kabátos" triológia.
Azt mondják a "Száz év magány" Gabriel García Márqueztõl nagyon jó könyv.
E mellett ha gyomorforgató krimire vágynál akkor Simon Beckett-" Halál kémiája" vagy az "1969" Jerónimo Tristantetól.
Kellemes szórakozást!
3-as, mert valszeg - mint oly sokan mostanság - azonosítja a fantasyt a jelenleg vízcsapból is ömlő misztikus tinirománccal.
És igazad van, a valódi fantasy nem életkorfüggő. Én már nem vagyok éppen harmatfriss, messze vagyok a kérdező életkorától, de imádom a fantasy-t, a valódit. :-)
Kérdező, ha tényleg a tinirománcra gondolsz, akkor azt megértem h. már annyira nem bejövős. Viszont ettől még nyugodtan megpróbálkozhatsz a fantasy-val, hátha mégiscsak valamelyik típusa tetszene.
Például
ún. urban fantasy: Marion Zimmer Bradley - A világok háza vagy
Anthony Sheenard - A Főnix ébredése,
klasszikus fantasy: Terry Goodkind - Az igazság keresője
Ezen kívül még néhány NEM fantasy, de sztem szórakoztató, kikapcsolódásra tökéletes könyv, totál vegyes témában:
Robin Cook: Szfinx (ez nem orvosos)
Sophie Kinsella: Segítség kísértet
Kerstin Gier: Anyák maffiája
David Safier: Pocsék karma
Vavyan Fable - Halkirálynő sorozata
Vavyan Fable: Mesemaraton
M.C. Beaton - Agatha Raisin sorozata
P.G. Wodehouse könyvei
Dean R. Koontz könyvei
Leslie L. Lawrence könyvei
Gerald Durrell könyvei
James Herriot könyvei
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!