Tudnátok ajánlani könnyed, akár humoros de mégis elgondolkodtató olvasmányt?
Szia!
John Steinbeck: Kék öböl / Szerelem csütörtök könyveit ajánlanám. (A Szerelem csütörtök a Kék öböl folytatása)
Szerintem végtelenül kedves és jóindulatú könyv(ek) :)
Egy amerikai kisváros lakóinak az életét mutatja be a 2. vh előtt, majd folytatódik a háború után. Néha abszurd, néha szomorkás, sokszor vicces, és végtelenül jóindulatú :)) Nagyon tudom ajánlani! :)
- Eleanor H. Porter: Az élet játéka
- Johanna Spyri: Heidi
- F. H. Burnett: A titkos kert
- Gwen Cooper: Homér
Az első három egy-egy kislányról szól, és a szeretet, a hit és a bizalom erejéről. Az élet ünneplése mindegyik, főleg az első kettő. Az utolsó nem regény, hanem valós történet. Gwen Cooper egy vak kismacskát fogadott örökbe, aki hihetetlen erejével, bizalmával és energiájával megváltoztatta az életét, és rádöbbentette az élet szépéségére és értékeire. Nagyon érdemes elolvasni! (Nem macskarajongóknak is!)És ha még igazán szívmelengetőt akarsz, és nem veted meg a mesét, akkor Szabó Magdától a Sziget-kék vagy a Tündér Lala kötelező!
OFF - Bocsánat!
Hű, Márciuska, mennyire igazad van! Ezek nem is jutottak eszembe, pedig aztán tényleg ide illenek! :)
A cicás ötletet köszi, azt nem ismertem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!