Elgondolkodtató tini könyveket keresek, írnátok ilyeneket?
Bevezetes az algebraba
okori tortenelem
Nemet nyelvtan haladoknak
Jay Asher:Tizenhárom okom volt
Egy délután alatt kiolvastam,és még pár napig sokat gondoltam rá....olvastam sok rossz véleményt róla(mert értelmetlennek találják a halálát),de szerintem érdekes könyv :)
Esetleg, ha a disztópiát is olvasnál, akkor számomra a legnagyobb hatással Lauren Oliver: Delírium, Káosz, Rekviem könyvek adtak a legtöbbet(ez egy sorozat darabjai). Hogyha a cselekmény, és a világfelépítés alá bekukkantunk a szeretet mibenlétét taglalja a könyv, hogy megéri-e csalódni, elviselni a sok fájdalmat, ha egy biztos kapcsolatot remélhetünk a végén, de nem csak a szerelem, hanem a család kérdését is erősen taglalja, szerintem ezerszer jobb könyv, mint az Éhezők Viadala.
Hogyha nem szeretnél ennyire eltávolodni, szerintem érdemes elolvasni Christine Biernath: Gólyaregény c. könyvét, én egy délelőtt alatt kivégeztem, szerintem a korodhoz mindenképpen illik.
Emma Donoghue: A szoba. Esetleg, bár ez nem kimondottan tinédzser könyv, ennek ellenére én nem bántam meg, hogy elolvastam, annyira szerethető a kisfiú karaktere, akinek a szemszögéből olvashatjuk a történteket.
Sarah Dessen összes könyve, bár amit én olvastam annak happy end lett a vége, de mégis érdekes témákat vet fel, nehéz érzelmeket, de kifejezetten tini könyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!