Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Darren Shan melyik könyveit...

Darren Shan melyik könyveit ajánlanátok efy 14 éves gyereknek?

Figyelt kérdés
Olyanok válaszát várnám elsősorban akik már olvasták az adotz könyvet, de minden választ örömmel fogadok. Előre is köszi!

2016. febr. 29. 21:19
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Mindet, az író kifejezetten ifjúsági.
2016. febr. 29. 21:54
 2/4 anonim ***** válasza:
52%

Az első válaszán javítanék kicsit. Vagy egy felnőtt trilógiája (A város), na azt nem ajánlanám neked. Ha félősebb vagy, akkor a vámpírosat, he bírod a durvább dolgokat, akkor mehet a démonos is. Én ezt a három sorozatát olvastam. Szóval sorrendben, a legkevésbé durvától a legdurvábbikig:

1, Vámpíros

2, Démonos

3, A város

2016. márc. 1. 01:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Kiegészíteném az előző válaszolót: a Város-trilógián kívül az Árnyak asszonya is felnőttkönyv.

A két sorozattal kapcsolatban egyetértek, a vámpíros könnyedebb, a démonos némileg véresebb. Az új, zombis könyveit (Zom-B sorozat, talán kettő jelent meg eddig magyarul a ~10-ből) még nem olvastam, de állítólag azok is jók.

Van pár egykötetes könyve is, a Kojaszan szerintem inkább kisebbeknek való (10-12 évesre tenném a célcsoportot), de a Vézna hóhér kifejezetten jó 14 éveseknek. (Mondjuk utóbbi nekem nagyon szájbarágósan tanmesének tűnt, de én 24 évesen olvastam.)

2016. márc. 1. 16:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszokat!
2016. márc. 1. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!