Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvasta már valaki közületek...

Olvasta már valaki közületek Jack Londontol az aranyások alaszkában címü könyvet? Ha igen hogy tetszet, és milyen volt?

Figyelt kérdés
Vagy milyen más könyveket olvastatok Jack Londontol és az hogy tetszet mi volt az ami nagyon meg tetszet nektek benne?
2010. márc. 31. 18:30
 1/3 anonim válasza:
Én Jack Londontól a Vadon szavát, és a Barna Farkast olvastam eddig. Tetszett mindkettő, mert imádom az állatokat, főként a kutyákat.
2010. ápr. 1. 22:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen olvastam.Nekem nagyon tetszett,bár engem alapból nagyon érdekelnek azok a könyvek, amik Amerikában játszódnak az 1700-1800 években.Csak ajánlani tudom neked, nagyon olvasmányosan és jól megírt könyvnek tartom.
2010. ápr. 2. 02:24
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, időközben megtaláltam a neten leirva a teljes történetet még nem olvastam bele de majd bele olvasok és ha tetszik inkább megrendelem könyvbe mert szerintem ugy jobb..

Én Jack Londontól eddig csak a Fehér Agyart olvastam ...

Bár ez az Amerikai Aranyláz érdekel olyan izgalmasnak tünik nekem az aranyások élete stb..

2010. ápr. 2. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!