Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Sherlock Holmes könyvekkel...

Sherlock Holmes könyvekkel kapcsolatos, bővebben lent!?

Figyelt kérdés

Le tudnátok nekem írni az összes eddig megjelent Sherlock Holmes könyv címét?

És még egy kérdés. Találtam egy olyat hogy:

SIR ARTHUR CONAN DOYLE ÖSSZES SHERLOCK HOLMES TÖRTÉNETE I.

SIR ARTHUR CONAN DOYLE ÖSSZES SHERLOCK HOLMES TÖRTÉNETE II.

Ezekben a könyvekben tényleg benne van az összes eddigi sherlock holmes történet? Amit kiadtak külön könyvekben?

2010. márc. 30. 23:27
 1/3 anonim ***** válasza:
.
2010. márc. 31. 14:12
 2/3 anonim ***** válasza:
véleményem szerint nem írnák rá, hogy az összes, ha nem az összes lenne. én olvastam őket, nekem elég teljesnek tűnt, de a wikipedián rajt van angolúl, összeveted a könyvben lévő darabszámot és kiderül. magamnak mondok ellent de pl. a Rejtő Jenő összesben nincs benne az összes. Ha találtál olyat, ami nincs benne, küldj privit, köszi!
2010. ápr. 1. 13:56
 3/3 anonim válasza:
Szia! Igen. A Szukits kiadó a fenti címen két példányban adta ki az összes sztorit (novellák és regények a nyomozóról). Volt kiadás más kiadótól (Lingvaport azt hiszem) az 4 részes volt. Nálunk nincs olyan eltérés, mint az angoloknál, ahol short stories néven csak a novellákat adják ki. Nyugodtan merj bízni az összes jelzőben!
2012. jún. 13. 06:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!