Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mik számítanak elcsépeltnek...

Mik számítanak elcsépeltnek egy fantasy regényben?

Figyelt kérdés
Bármivel kapcsolatosan kíváncsi vok a véleményekre :)

2016. febr. 14. 18:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a szokásos, ő a kiválasztott, akinek különleges tulajdonságai vannak, egy gagyi romantikus szállal szerintem már elcsépelt lemez :)
2016. febr. 14. 19:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Igaz :) és még mi?
2016. febr. 14. 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is az, hogy van egy kiválasztott, akin keresztül minden megoldódik, pl. Harry Potter.

A másik pl. az, hogy van kimondottan jó és kimondottan gonosz oldal, akik egymással csatároznak, pl. Gyűrűk Urában az emberek és az orkok.

Van egy vén, bölcs varázsló, sámán, druida vagy akármi, aki osztja az észt és rébuszokban beszél, pl. Dumbledore vagy Gandalf.

Ha valamilyen szerepe van az elemeknek, akkor a tűz vagy a főszerepben van vagy a legelvetemültebb ellenség.

2016. febr. 14. 20:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ezek mind megtalálhatók a fantasy műfajban, viszont vegyük észre, hogy az említett művek mind fandomok, világhírűek. Ugyan nem ezektől, de nyugodtan beletehetsz ezekből egy keveset a történetedbe. A történet világa, részletessége és az a mögött rejlő érzelmek és gondolatok teszik egyedivé a könyvedet. Az egyébként még ráadás tud lenni, hogy valami váratlan fordulatot raksz bele, amire álmában sem gondolt volna az olvasó. :)
2016. febr. 18. 17:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2016. febr. 20. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!