Olvastok slash fanfiction-öket?
Szoktatok ilyesmit olvasni? Ha igen, mit? Gáz, hogy nekem tetszik, és hogy ilyet írok? Sokak szerint nem, de néhány fanfictionös még szokott furcsán rám nézni emiatt... :/
Szerintetek?
Én személy szerint nem nagyon olvasok, de nem ítélem el azokat, akik olvasnak/írnak ilyesmit. Van egy-két slash páros, amit szeretek (nem HP, ha erre gondolsz), de egyébként nagyon ritkán olvasok ilyet, és nem azért, mert taszít, hanem mert nem találtam még olyan slashpárost Pl. a HP-ban, ami tetszett volna.
Egyébként ha rám hallgatsz, kívülállóknak (akik nem fanficton írók/olvasók) ne nagyon mesélj arról, hogy szereted a slashet, mert ebből rossz következtetést fognak levonni (engem pl. az osztályom leszbikusnak titulált meg leüvöltöttek, hogy hogy merészelem védeni az ilyen elmebetegeket.
Szóval nem kell nagyon hirdetni de szerintem ettől még nem gáz. Mondjuk meg is lehet érteni, hogy a külsősöknek maga a homoszexualitás témája elég risztó és undorító, de attól, hogy nem foglalkoznak vele és homokba dugják a fejüket attól még ez létezni fog, ahogy régen is létezett. És különben is: a szerelem az szerelem, és olyan is van, hogy csak plátói marad.
Szóval ne törődj velük, ha ízléses és szépen megírt történet, akkor miért ne lehetne egy fanfic slash? Egyébként meg sokaknak tetszik, szóval nyugodtan írj, én is tervezek ilyet írni a jövőben egyébként :)
Egyébként a "kívülállók" nem is tudnak róla. (még csak az kéne -.-)
De még így is, szóval na, xD. A Draco/Hermione fanok azt mondják "úúú de undorító vagy wtf., hogy lehet ezt jáááj", csak mert én Drarryt írok. A Percabethesek (Percy/Annabeth xD) szintén "Fúúúúj, mii? Luke/Percy JÉZUSOM hogy vagy képes?? bleee"
O_oll szóval ez megy. xD Másfelől pedig vannak, akik szeretik olvasni azt, amit írok... >__<ll
jaés 15L vagyok amúgy. :D és ha írsz, nyugodtan küldd el *_*
Ha HP, akkor csak Drarry, abból is csak az igényesebb. Saját kategóriásból meg bármi jöhet, ami nem túl fluff, de NC-17.
L/14
"A fanfiction vagy fan fiction szó (ejtsd: ['fænfikʃn]) a magyar nyelvben is meghonosodott angol kifejezés. Szó szerint „rajongói irodalom”-nak lehetne fordítani. Használatos rá a ’fanfic’ rövidítés is. A fanfiction valamely rendkívül nagy népszerűségnek örvendő műalkotás rajongók általi „továbbírását” jelenti. Ezekben a művekben hol magát a történetet folytatják, hol csupán az eredeti történet szereplőit mozgatják, az eredeti cselekménytől adott esetben homlokegyenest eltérő történetvezetéssel."
A SLASH pedig amikor ffi/ffi kapcsolatról/szerelemről szól. Lelki, testi egyaránt.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!