Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Aki olvasta a trónok harcát,...

Aki olvasta a trónok harcát, nem aggódtok, hogy egy csomó Mindenre nem fogtok emlékezni mire kilyön a 6. Kötet?

Figyelt kérdés

2016. jan. 21. 08:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Na jó, de már vagy két éve olvastam na. Újraolvasni meg nincs sok kedvem. Valószínüleg körbe nézek majd a neten mielőtt belekezdenék az új kötetbe.
2016. jan. 21. 12:20
 12/15 anonim ***** válasza:
3. olvasás közben tartok, plusz többé-kevésbé rendszeres látogatója vagyok a hivatalos fórumnak, ahol tovább vannak boncolgatva a különböző témák. Tehát nem, nem aggódok miatta,hogy elfelejteném mi történt.
2016. jan. 21. 19:22
 13/15 A kérdező kommentje:
13! Na csak várj, amilyen lassan ír az öreg Martyn, lehet, hogy te is az én helyzetemben leszel majd :D
2016. jan. 21. 20:15
 14/15 anonim ***** válasza:

Én iszonyú lassan olvasok. Aszemem is rossz hozzá. A fényviszonyok sincsenek meg.

10 oldalt egy óra elolvasnom.

Életemben néhány könyvet olvastam eddig csupán. A trónok harca és a pálutcai fiúk kivételével mind PDF.

Pál utcai Fiúk (suliban olvasónapló végett kellett elolvasni,apán anyakamon ült és bőgve olvastam végig,aztání rtam egy 5 oldalas fogalmazást,ami sokadjára nyerte el apám tetszését,mondanom sem kell évekig nem nyúltam könyvhöz ezután)

Alkonyat 4 Feléig ( az első film után kezdtem bele 12 évesen ezt kinyomtattam,de anyám összebarmolta takarítás közben,a számozatlan oldalak végett nem tudtam rendszerezni,így kidobtam)

Harry Potter 7 a minisztériumi részt még olvastam (Hosszú szünet után ezt kinyomtattam,de nem fejeztem be,mert nem volt nyugodt a légkör,és meguntam,hogy 3-4 mondatonként,vagy félóránként kizökkentenek,mint az Alkonyatnál is)

Hosszú szünet után Az éhezők viadala filmet egy évvel kiadása után láttam. 2013 nyarán olvastam egy hét alatt a könyveket. Roadtul megfájdult a fülem olyan erősen nyomtam,hogy kizárjam a zaaró itthoniakat. Este olvastam,nappal aludtam,csak enni és inni mentem ki. Ja ilyen lassan olvasok. Közben 6 órát aludtam minden nap. Első önszántamból elolvasott könyvek voltak.

Megvetettem tesómal magyarban a trónok harca összes kötetét. Az első 2 könyvet elolvastam a 4. évad előtt. A 3.-ból 100 oldalt. Aztán kihagytam jóó sok időt.

És az 5. évad előtt befejeztem teljesen a sorozatot.

A kronolitokba kezdtem bele,de 100 oldal után az ingyenes scribd nyavajám lejárt így nem folytattam.

A luxent párhuzamosan olvastam a kroolittal tábagépről. Ezt is azért fejeztem be,mert lejárt az ingyen.

Végigolvastam a Csodaidők 1. kötetét,mert ingyen lelehetett tölteni és a molyon mind a 6 része 90% feletti értékelést kapott sci fi műfajban.

Ezután belekezdtem a marsiba. Itt megint lejárt az ingyenes cucc. 60-100 oldalt olvashatam. Megnéztem moziban. Tetszett az adaptáció.

Most a Térség könyvsorozattal szemezek. Indult belőle sci-fy sorozat az expanse. Nagyon tetszik. Komolyságban olyan mint a Csillagközi Romboló.

A kérdésre választ adva. Nemhiszem,hogy újraolvasom. Alkalmanként egy két fejezetet benyalok,de csak gigaunalmamban,mivel roadt gyötrelmesen haladok előre. Emlékezni a lényeges dolgokra emlékszem. Többre nem is akarok,és felesleges. Ami fontos arra az író úgyis rávezet,vagy egy két lap után beugrik,hogy kia a csóka.

Devanre nem emlékeztem,de most,hogy mondod rémlik. Valaki ostromolt,de nem lényeges ki. Odament jaime elrendezte a dolgot,a hal megszökött Edmurt jól megfenyegette,és kasterhegyreküldte névlegesen megtarthatta címét és ahhoz méltón bánnak majd vele. A freyek kapták A folyóvidéket és Zúgót.

Bocsi elment a kedvem az arástól írás közben,mert még ez is lassan megy nekem. :-D

Szó fogalmazás és íráshibákkal tömve a cucc.

ha nem illik ide jelentsd oszt töröljétek. :-D

Am egy kérdés. Ti mennyi idő alatt nyomtok be 100 oldalt a Trónharcból? És mennyire tartjátok nehéz olvasménynak?

2016. jan. 22. 14:07
 15/15 anonim ***** válasza:

14. Szerintem nem nehéz olvasmány. Kifejezetten egyszerű (legalábbis nekem), mivel nincs benne annyi tájleírás.

A Kardok viharát és a Varjak lakomáját pár nap alatt kiolvastam, igaz, én sem olvasok túl gyorsan.

Belejönni volt egy kicsit nehéz, ill. a Sárkányok táncát volt nehéz egy picit olvasni, mert számomra irritáló karakterekkel volt tele (Tyrion, Jon, Victarion). De az sem tartott tovább 2-3 hétnél.

2016. jan. 22. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!