Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Aki olvasta a trónok harcát,...

Aki olvasta a trónok harcát, nem aggódtok, hogy egy csomó Mindenre nem fogtok emlékezni mire kilyön a 6. Kötet?

Figyelt kérdés

2016. jan. 21. 08:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
65%
Mi akik szoktunk olvasni, elég jó a szövegértésünk a memóriánk és az újra olvasástól sem riadunk vissza, ha valamit szeretünk...
2016. jan. 21. 08:52
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
Én nem aggódunk, mert még Elég lyól Emlékszem, hogy mi Történt eddig.
2016. jan. 21. 09:01
 3/15 anonim ***** válasza:
50%
Mióta olvastam, az utolsó kötetet, azóta olvastam kb 40-50 könyvet, meg előtte is olvastam már párszázat, szóval nem, nem aggódom :)
2016. jan. 21. 09:09
 4/15 anonim ***** válasza:
53%
Nem. Sőt, mióta olvastam, egyre több mindent tudok meg.
2016. jan. 21. 10:56
 5/15 A kérdező kommentje:
Bocs a helyesírási hibákért, telóról irtam. Az az ly valóban eléggé random. Amúgy aki nem tudná 5 igencsak vastag kötet jött ki eddig a sorozatból és nem kevés szereplő meg történetszál van benne. Nem kell bunkózni, ha innen valaki teljességgel memorizálta a könyveket azt megtapsolom.
2016. jan. 21. 11:18
 6/15 anonim ***** válasza:
32%
Annak ellenére, hogy 6-700 oldal könnyű olvasmány. Ami egy rendszeresen olvasó embernek, ha ideje is van 2-3 nap, de apukám pl 6-7 óra alatt is ledarál ennyit... És mint könnyű olvasmány eléggé megjegyezhetőek a történések, ha a leírásokat kiszednénk a cselekményre talán maradna 150-200 oldal jóindulattal.
2016. jan. 21. 11:24
 7/15 A kérdező kommentje:
3! Most őszintén rákeresés nélkül megtudnád mondani, hogy például, hogy kinek a kezében volt Riverrun ostroma Mielőtt Jaimie odaért? Például. Ok biztos lesz az új rész eleje fele ilyen visszautalós rész, de akkor is, én már egy csomó névre meg mellékszálra csak homályosan emlékszem.
2016. jan. 21. 11:26
 8/15 A kérdező kommentje:
Igen igen, egyel több volt a "hogy", nyomjátok csak :D
2016. jan. 21. 11:28
 9/15 anonim ***** válasza:
Erre van az újra olvasás.
2016. jan. 21. 11:31
 10/15 anonim ***** válasza:

7. Ez azért annyira nem bonyolult. A Freyek kapták Zúgót, mivel Tywin tesója, Genna Lannister oda van házasodva és a férjével, Emmon Frey-jel az övék "hivatalosan" a kastély.

Az ostromot meg Daven Lannister vezette. :D (Na jó, ezt én is most néztem meg.) Egyébként neki elég jó beszólásai vannak, így meg lehet jegyezni.

De ha valami nem jut eszedbe, ott a hivatalos oldal, amit akármikor megnézhetsz.

2016. jan. 21. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!