Első olvasásra mit ajánlanátok Lakatos Leventétől?
Figyelt kérdés
Mostanába nagyon sokat hallotam róla, és úgy gondoltam én is kipróbállom a könyveit. Még nem is olvastam bele 1 könyvébe se, szóval mit ajánlanátok így ''első falatra'' tőle?2016. jan. 7. 23:16
1/3 anonim válasza:
Én azt javaslom, hogy egy igazi író könyvét vedd meg.
De ha minden áron tőle akarsz, akkor tulajdonképpen teljesen mindegy melyikkel kezded, mert az összes könyve egy sablon szar.
2/3 anonim válasza:
A VÉGE feliratot.
Bocs, de szerintem az a manus két értelmes mondatot sem tud egymáshoz fűzni, és elég igénytelen. Ha már erotikus témában keresel, szerintem minőségibbet olvass.
3/3 anonim válasza:
Barbibebi. Nekem a Loveclub tetszett a legjobban, de az elso konyve talan jobb elso olvasasra, ha meg nem ismered a stilusat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!