Romantikus könyvek?
Tudom hogy már nagyon sokan feltették ezt a kérdést, de azért én is megpróbálkoznék vele :)
Olyan könyveket keresek amikben főként a szerelem a fő téma. Lehet "fantázia" dús is, vagy olyan is ami "hétköznapi".
Ezeket olvastam már:
Te vagy nekem a levegő
Anna és a francia csók
Szent johanna gimi
Hűvösvölgyi gimi
Vajon létezik szerelem első látásr?
Szakítópróba
Lélektársak
Most több nem jut az eszembe
Előre is bocsánatot kérek, ha esetleg bekerül néhány olyan könyv a listámba, amik nem valami "frissek". Bocsi, de nagyából csak a könyvespolcom tartalmából tudok mondani, amiben van jó néhány, amit anyától "örököltem" :) De azért próbálok a te példáidhoz hasonlókat írni.
Leiner Laura Bexi sorozat
Leiner Laura Bábel
Leiner Laura Akkor Szakítsunk
Az SZJG-t már mondtad, akkor...
Este nem jövök (ez nem tudom mennyire ismert, de sztem nagyon ari)
Büszkeség és Balítélet (ha kicsit a régi módi könyveket is elfogadod)
(az író nevét egyszerűen nem tudom megjegyezni) Régimódi kisasszony (ez is talán kicsit régies, de sztem nagyon ari,) (én a végén sírtam)
Nem tudom, most nem jut több az eszembe, jajj de méga kedvencemet kihagytam:
Brigitte Jones Naplója Legjobb :) (A film is szupi, és a kedvenc színészemmel van :) )
remélem segítettem
Bocsi még eszembe jutott néhány.
Szabó Magda Születésnap
Szabó Magda Abigél
Molnár Tóni: Tépődések
Ez nem annyira közhelyes könyv, mint a romantikus regények általában, hanem van benne eredetiség. És igazából nem is regény, hanem párbeszédes formájú könyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!