KÖNYVMOLYOK! Tudnátok segíteni? Romantikus, keményen siratós, szerelmes könyvek?
Sziasztokc:
Lassan mennék könyvet venni, és szeretnék kérni pár ötletet:D Olyas mi könyveket keresek amik..:
Romantikusak
Keményen siratósak
Szomorúak
Lélekbe mászóak
('Csillagainkban a hiba', 'Demi Lovato:Maradj Erős!', 'Szerelmünk lapjai', 'Reménytelen', 'Féltem tőled', 'Ha maradnék', 'Szent Johanna Gimi', 'Bábel' (Egyéb Leiner Laura) kilőve. Mindet olvastam)
DE! Semmiképp nem a 'Bexi' sorozathoz hasonlót keresek. Ez már a 2. Posztom, és ott 70%ban ezt a sorozatot mondtátok.(És az 'Éhezők Viadalát', de azt is olvastam) Egyáltalán nem tetszett es a Bexi cuccos, és ilyen sztáros cuccot nem keresnék.
Lehetőleg valamilyen tinikről(15-18) szólóra gondoltam, de ez nem létfontosságú:D A lényeg, hogy szerelmes féle legyen.
Tudnátok segíteni?
Szerelmem egy angyal
Elakadó lélegzet
Egy felejthetetlen év
Sárkánykönny
Meg Cabot:Egy igazi amerikai lány(bár ennek a története nem igazán szomorú,sőt inkább vicces és "élénk" az egész,jókat tudsz nevetni rajta.
Emily Bronte:Üvöltő szelek
- Rácz - Stefán Tibor - Fogadj el!
Itt a romantika egy slash szálban mutatkozik meg, de ne ítéld el... Imádni fogod! A vége pedig durva.
- Jandy Nelson - Neked adom a napot.
Nincs hozzáfűzni valóm. Olvasd.
- Nicola Yoon - Minden, minden.
- Molnár Tóni - Tépődések
Bevallom, még csak a fülszövegét olvastam, de az is elég volt ahhoz, hogy beleszeressek. Újabb könyvszerelmemnek ígérkezik. Aztán lehet, hogy csalódok.
Remélem segítettem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!