Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Honnan tudom, hogy van némi...

Honnan tudom, hogy van némi tehetségem az íráshoz?

Figyelt kérdés
2015. dec. 20. 19:39
 1/6 anonim ***** válasza:

A tehetségtelenek is írnak, úgyhogy ne aggódj!

A sok írás amúgy is fejlesztő hatású, így még ha egyelőre tehetségtelen is vagy, "némi" tehetségre szert tehetsz gyakorlás útján. Meg olvasni sem árt mellé.

2015. dec. 20. 19:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Egyszerű. Olvass a zsáneredben megjelent könyveket, és objektíven értékeld, hogy a te írásod, hogy áll azokhoz képest. Persze arra örülj, hogy ne valami kókler béna író könyve akadjon a kezedbe, mert azokból is akad sok.

Ha bizonytalan vagy, inkább nézz meg a neten több könyvértékelést, ugyanarról a műről.

2015. dec. 20. 20:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát Brandon Hackett, vagy Dan Wells műveihez képest az enyém nem valami nagyszám, bár lehet hogy csak túl kritikus vagyok magammal szemben...
2015. dec. 20. 20:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Felejtsd el egy pár hétre/hónapra, amit írtál, majd vedd elő és olvasd el friss szemmel.

Én csodálkoztam már rá így egy-egy írásomra, hogy el se hittem, hogy azt tényleg én írtam, annyira jól sikerült. Meg volt már az ellenkezője is. Azt utána elástam jó mélyre. :)

2015. dec. 21. 00:45
 5/6 anonim ***** válasza:
A legjobb, ha feltöltöd valamilyen online közösség oldalára, ahol amatőr írók értékelik egymás írásait: ilyen pl. a Merengő vagy az Imagine. Így hasznos visszajelzéseket, kritikákat kapsz, és az előző kommentedből ítélve nyitott is vagy rá, úgyhogy hajrá! A visszajelzésekből érezni fogod, mi az, amit jól csinálsz, és miben kell még fejlődnöd, és majd valószínűleg azt is, ha már fejlődtél. Sokan ilyen helyekről indulnak, és aztán végül eljutnak a kiadásig.
2015. dec. 21. 20:06
 6/6 Seggszonda ***** válasza:
onnan hogy nem ide írkálsz ostoba kérdéseket
2016. jan. 1. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!