A végzet ereklyéi üvegvárosban Jace elkezd flörtölni Aline-nal miért?
Figyelt kérdés
A végzet erklyéi üvegvárosban Jace elkezd flörtölni Aline-al kb. a 60. oldalon miért, nem Claryt szereti? Nekem nagyon fontos lenne a válasz. Most olvasom a könyv elejét. Ez nagyon felduhít, mert én ugye Clary&Jace fan vagyok. :)2015. dec. 7. 21:52
1/3 B25 válasza:
Kicsit SPOILER veszély bár ha már olvasod a könyvet úgyis meg fogod tudni: Jace azért flörtöl vele mert próbál nem tudomást venni Clary-ről, próbálja más lánnyal elterelni a figyelmét
3/3 anonim válasza:
Nemcsak Jace akarja elterelni a figyelmét Aline is próbálkozik de ő egészen más okokból.. De igen hamar rájönnek mindketten, hogy ez nem működőképes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!