Tudtok ajánlani Stephen Chbosky Egy különc srác feljegyzéseihez hasonló könycet?
A kérdésben van egy elgépelés. Könycet helyett könyvet akartam írni.
Ha kérhetem, lehetőleg "fiús" könyveket ajánljatok. Köszi
- salingertől a zabhegyező mellett minden más is, elsőnek a frany és zooey, aztán a magasabbra a tetőt, ácsok, aztán a kilenc történet (a kilenc történet egyik legszomorúbb történetét nem érted, ha nem ebben a sorrendben olvasod)
- John greentől az alaska nyomában
- erlend loétól minden, elsőnek a naiv. szuper.-t, az a legjobb, szerintem hasonló hangulatú még az elfújta a nő és a fvonk, a doppler meg a vegyesbolti csendes napok pedig nagyon vivcesrk
- sylvia plathtól az üvegbura, lehet, hogy ijesztő, hogy nő írta és lány a főszereplő, de szerintem attól még teljesen átérezhető nemtől függetlenül
- szerb antaltól az utas és holdvilág, ez a legjobb könyve, de a pendragon-legenda is elég jó, bár más stílusú
- kosztolányitól az esti Kornél, és ha tetszik, szerintem Kosztolányi bármelyik novellája tetszeni fog
- sagantól a jó reggelt, búbánat!, lehet, hogy itt is ijesztő, hogy nő írta és lány a főszereplő, de ettől függetlenül teljesen átérezhető ez is, ráadásul nagyon rövid
- janne tellertől a semmi
- ottliktól az iskola a határon, aztán a hajnali háztetők
az öcsémnek, aki szintén ilyesmi könyveket keresett, még ajánlottam orwelltől az 1984-et, huxleytól a szép új világot, ray bradburytől a Fahrenheit 451-et, robert capától a kissé elmosódvát, merlétől a malevile-t és a mesterségem a halált, Nick hornbyt és jonas jonassontól a százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűntet, neki ezek is tetszettek, nem tudom, te mennyi idős vagy
Fantasztikus. Ennyi ajánlott alkotásra nem is gondoltam, főleg nem egy embertől. Köszönöm.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!