Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Stephen King meg hasonló...

Stephen King meg hasonló horrorkönyvek. Hogy lehet egy könyvtől félni? El nem tudom képzelni.

Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 14:09
 1/9 anonim válasza:
Jó kérdés... Nem tudom, hogy fiú vagy vagy lány, de olvasd el akkor a Vérbe öltözött Annát!
2012. jún. 22. 14:13
 2/9 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hiszen nem látsz mást, mint betűket :D Nem merem elolvasni a következő mondatot, vagy mi? :D Amúgy köszi a tippet, utánanézek.
2012. jún. 22. 14:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nevezik fantáziának!
2012. jún. 22. 14:28
 4/9 anonim ***** válasza:

Ö... te olvastál már ilyen könyvet, és tapasztalatból mondod, vagy csak érdeklődsz?

Én pl. még Kinget nem olvastam, de volt valami tucat horrorkönyv, aminek már a címére sem emlékszem, de elég durván a frász kerülgetett tőle. (Mondjuk én lány vagyok, és éjszaka olvastam, mikor mindenki más aludt - pff, igen, okos vagyok...)

Ez olyan, mint amikor nevetsz egy könyvön, vagy sírsz, vagy izgulsz a szereplőkért, hogy most megmenekülünk már vagy mi lesz. Nálam ez úgy van, hogy olvasom azt a bizonyos jelenetet, és egyszerűen beleképzelem magam, akaratomon kívül. Úgy vagyok a könyvben, mint amikor látod a filmet, és teljesen ki vagy, mert annyira félsz. Tudod, hogy minden képkocka csak hazugság, smink, animáció meg művér, és hogy ez csak a képernyőn van, mégis félsz. A könyvnél is így van, tudod, hogy az egész csak lapok meg mondatok és betűk halmaza, de nem tudsz nem félni.

Hát. Próbáld ki és majd meglátod hogy érzed majd magad.

2012. jún. 22. 23:02
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi, beszerzek egyet! :)
2012. jún. 25. 11:57
 6/9 anonim válasza:

Én most olvastam el Stephen Kingtől Cujót.

Horrorisztikusnak volt beállítva, de nem izgultam tőle. És ÉJSZAKA olvastam, csak lámpafénynél, ráadásul nem az ágyban...

Lány vagyok.....

2012. jún. 26. 12:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az emberi fantázia sokkal több dolgot képes megteremteni, mint a színészek, vagy a technika egy film esetében. Éppen ezért sokkal ijesztőbb is. Hiszen lehet, hogy amit a képernyőn látsz, nálad kevésbé éri el azt a hatást, amit az hivatott, viszont ha te elolvasod a szavakat, mondatokat, akkor azok ÚGY, ABBAN A FORMÁBAN jelennek meg előtted, ahogy az NEKED való. A saját félelmed mindig ijesztőbb, mint másé.
2012. jún. 27. 15:13
 8/9 anonim válasza:
Hát ember ha te nem tudsz félni ezektől akkor nincs fantáziád, ennyi az egész... Sajnálom az olyan embereket, akik utálnak olvasni, és nem tudnak azonosulni a könyvvel... Én meg azt nem értem, ez hogyan lehet...
2012. aug. 26. 23:14
 9/9 anonim ***** válasza:

lány vagyok

10 kig könyvet olvastam kb és nem nem a könyvtől félekXD (illetve féltem) hanem amit leírt

nem úgy értem hogy jajj nem alszok utánna 1 hónapig hanem csak nagy hatással van rám és ennyi leteszem és többet nem vélek tőle

imádom kinget ha még nem olvastál tőle ajánlom a Ragyogást(én azzal kezdtem 12 évesen)

és talán megérted :D

2012. szept. 26. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!