Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogyan irjak horror könyvet?

Szatyi94 kérdése:

Hogyan irjak horror könyvet?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy nagyon jó és ütős horrort irni amit később filmben is elkészíthetnénk! Egy hosszú sztorit szeretnék ami nagyon jól kidolgozott és a végén van a csattanó! Az elején a szereplők életét mutatnám be, majd a legvégén a gonosz jelenne meg! Nem tudom hogyan vágjak bele! Ötlet??
2015. nov. 20. 18:04
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Több részt szeretnék! A legelső részben bemutatnám a szereplőket hogyan élnek, mit csinálnak, mit tanulnak, suli mellett mit dolgoznak de pont ez az ahol elakadtam! Nem tudom hogyan kezdjem el ezeket!
2015. nov. 20. 20:07
 12/18 anonim válasza:
ha én egy ütő jó horrort akarnék írni tuti nem lenne pozitív vége. győzzön a rossz . ebből kevés van
2015. nov. 21. 08:28
 13/18 anonim ***** válasza:
Kérdező te maradj az utcaseprésnél. Értelmi szinted zéró, íráskészséged szintén.
2015. nov. 21. 15:13
 14/18 A kérdező kommentje:
Te meg tartsd meg magadnak a véleményed!;)
2015. nov. 21. 17:43
 15/18 anonim ***** válasza:
Te pedig szállj le a maga lóról, mert gőzöd nincs az írásról. Ha pedig itt kérdezgetsz, akkor miről beszélünk? Meg ne írjuk helyetted?!
2015. nov. 21. 17:44
 16/18 A kérdező kommentje:
Tudtommal nem tettem rád megjegyzést haver! Csak tanácsokat szerettem volna, de ha ilyen nagy probléma akkor bocsánat!
2015. nov. 21. 17:54
 17/18 anonim ***** válasza:

Szerintem felejtsd el ezt a szereplok eletenek bemutatasa reszt. Az ugy unalmas, hogy hosszasan csak annyit latunk, hogy dolgoznak meg tanulnak. En biztos nem ezt varnam egy utos horrortol.

Egy regenynek nagyon fontos az eleje, ha az nem jo, az olvaso leteszi, es fog egy masikat.

Az ilyen infokat eleg elhinteni a tortenet kozben, senkit nem izgat, hogy mit szoktak reggelizni, ha az a tortenet szempontjabol erdektelen.

Olvass el jo sok horrorkonyvet, es nezd meg, masok hogyan csinaljak.

2015. dec. 1. 07:20
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen kedves utolsó válaszoló! Szóval felejtsem el a bemutatást?
2015. dec. 13. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!