Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogyan irjak horror könyvet?

Szatyi94 kérdése:

Hogyan irjak horror könyvet?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy nagyon jó és ütős horrort irni amit később filmben is elkészíthetnénk! Egy hosszú sztorit szeretnék ami nagyon jól kidolgozott és a végén van a csattanó! Az elején a szereplők életét mutatnám be, majd a legvégén a gonosz jelenne meg! Nem tudom hogyan vágjak bele! Ötlet??
2015. nov. 20. 18:04
1 2
 1/18 anonim válasza:
Lehetne benne egy fiatal csaj, akit brutálisan meggyilkolnak, a csaj szelleme pedig bosszút áll mindenkin, akinek köze volt a meggyilkolásához. kezdhetnéd azzal, hogyan ölték meg. Ez lehet, hogy kicsit sablonos, de ez ugrott be.
2015. nov. 20. 18:15
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Találd ki, írd meg, add be egy kiadónak, adják ki, legyen nemzetközi bestseller (vagy legalább hazai, és bízz a magyar filmiparban).

Ez nem úgy megy, hogy majd mi megmondjuk, mit csinálj. Van ötleted? Remek. Olvass sokat, ismerd meg a műfajt, gyakorolj, írj, javíts, kezdd előről. Egyszer lesz belőle valami.

2015. nov. 20. 18:18
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha bárki le tudna neked írni itt egy ilyen történet alapját, miért írná le? Kiadja ő magának.

Írni nem kötelező, főleg ha nem vagy kreatív.

De gondolom most néztél meg egy filmet, vagy olvastál el egy könyvet, és azt gondolod, hogy ez neked is simán menne, mert írni qurva könnyű. Hát nem az.

2015. nov. 20. 18:25
 4/18 A kérdező kommentje:
Az alap sztorim meg van ami a következő: Egy lánynak van egy különleges ami egy nap valóra válik ezért menekülnie kell! A 3.része meg van a dolognak hogy hogyan menekül meg, de a legelső a szereplők bemutatása lenne, de nem tudom hogyan kezdjem el! Azért kezdtem hátulról mert úgy gondoltam úgy könnyebb lesz de nem...
2015. nov. 20. 18:54
 5/18 anonim válasza:
Bocs, különleges mije van a lánynak? Kifelejtettél egy szót.
2015. nov. 20. 19:03
 6/18 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy milye van??
2015. nov. 20. 19:28
 7/18 anonim ***** válasza:
Egy lánynak van egy különleges ami egy nap valóra válik - tippre álma.
2015. nov. 20. 19:30
 8/18 A kérdező kommentje:
Még most sem értelek :D Álmodik egy fura alakkal aki később megjelenik és kiakarja nyírni a csajt, de lesz egy fiú aki megmenti a lányt! Érted?
2015. nov. 20. 19:44
 9/18 anonim válasza:
Értem, köszi. :)
2015. nov. 20. 19:49
 10/18 anonim ***** válasza:
74%
Sablonos, kiszámítható. Ez nem így megy, hogy csak a hasadra ütsz...
2015. nov. 20. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!