Szerintetek mai világban mennyire érdemes "erotikus"-drámát írni? Mennyi az esély, hogy hasonlo témáju könyvet mint Szürke 50 árnyalata de sötétebb hangulatú könyvet kiadna hazai kiadó?
Igen, bár èn probáltam minden lètező olyan dolgot mellőzni a törtènetből ami a szürkèben meg volt.
Amúgy lassan befejezem a regènyem első változatát ès nem igazán tudom, jogyam tovább.
A Szürke 50 árnyalata nem azért lett sikeres, mert erotikus volt. Tucatszám vannak mellette más erotikus könyvek is, amik sokkal jobbak, mégis ez lett a befutó.
Ennek az oka meg csak annyi, hogy Alkonyat fanfiction-nak indult egy blogon. Az egész alapszitu Alkonyat koppintás volt, akkoriban meg egy csomó tini erre volt rákapva. Szóval ennyi a sikere titka.
A te könyved (nem azért mert rosszul írnál, nem tudom hogyan írsz) 100% nem lenne olyan sikeres. Főleg mivel magyar nyelven, magyaroknak írod.
Persze próbálkozni szabad. De ha a környezetemb indulok ki, akkor nem lenne valami nagy olvasótábora.
Persze tudom, én is elolvastam jó pár erotikus könyvet, ami százszor jobb mint a Szürke. Sőt szerintem a műfajban a leggyengébb könyv.
Természetesen tisztába vagyok vele, hogy közel se lehetne ilyen sikere az én írásomnak. Számomra az is hatalmas siker lenne ha sikerülne a kiadás. De nem tudom, hogy mennyi esélye van egy olyan könyvnek akinek az írója soha semmi mást nem írt és egy ilyen műfajban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!