A Tokyo Ghoul:re mangának hány naponta/hetente/honaponta jön ki következő fejezete? Megprobáltam utána nézni, de nem találtam, ezért hozzátok fordulok.
Ahogy a fordító elkészül vele + 1 hónap.
AA-n sajnos adminok elég elfoglaltak, így még ha le is fordítasz valamit csak sokára teszik fel, kb. 3 héttel később.
Sajnos ez van, angol most 52. fejezetnél tart, "Kaneki" most fog csak visszatérni, angol verzió szombatonként jön ki, ma jön a ki az 53-ik.
Én is részben így tanultam meg angolul.
Bár TG angol nyelve nem olyan "buta", mint sok másik shounen, romantikus mangának, ahol az ember szöveg nélkül is tudja, hogy miről van szó.
Ha mégis kedvet kapsz az angolhoz jelenleg mangasteam fordítja angolra, ott fog megjelenni leghamarabb, ha jön új.
Én fordítom, és meg kell hogy mondjam, eléggé össze-vissza végzek a fejezetekkel, ezért bocsánatot is kérek...:D
Van amikor egy hét alatt 2 fejezet is megvan, de előfordul, hogy egy hónap alatt semmi.
De igyekszem, ahogy tudok, addig is én is ajánlom az angol fejezeteket, most nagyon izgi résznél tart! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!