Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Éhezők viadala és Harry...

Éhezők viadala és Harry Potter könyvek németül. Honnan?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Páromnak szeretném ezt a két könyvsorozatot megrendelni németül, de nem igazán tudom, hogy honnan lehetséges ilyen nyelven megvásárolni őket. Azért is vagyok bajban, hisz nem tudok németül, így nem igazán tudok bármiféle német nyelvű oldalról rendelni... Esetleg magyarországi beszerzők léteznek?

2015. nov. 12. 21:17
 1/5 anonim ***** válasza:
netről nemcsak német oldalról lehet
2015. nov. 12. 21:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezzel nem vagyok előrébb.
2015. nov. 12. 22:42
 3/5 anonim ***** válasza:
73%

Mivel még a googlet sem tudod magadtól használni, ezért tessék.

[link]

[link]

Legközelebb a feneked is kitöröljem?

2015. nov. 12. 22:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Libriben van egy csomó könyv németül, Trónok Harca tuti, de talán a kérdésben szereplő könyvek is akadnak.
2015. nov. 13. 00:12
 5/5 A kérdező kommentje:

#3 mekkora egy arrogáns kis !#@* vagy :DDD biztos nem a google-vel kezdtem :DDD a bookline-os linked az, ami hasznos számomra, mert NEM TALÁLTAM meg. a !#@* stílusod ellenére köszönöm szépen, megy a zöld.

#4 épp a Libriből és a Lírától jöttem és nem volt sajnos, de azért köszönöm.

2015. nov. 13. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!