Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szent Johanna Gimi, szerintete...

Szent Johanna Gimi, szerintetek nem hülyeség? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Én nagyon szeretem a könyvet, de azt tartom benne olyan illúziórombolónak, hogy ilyen a valóságban nincs. És bármennyire is várjuk a nagy őt meg mit tudom én, ennyire tökéletes kapcsolat/kezdeményezés a világon nincs. csak azért kérdezem hogy nektek is ez e a véleményetek erről. Tudom ez más, de a Violetta ugyanez. (Annyi a különbség, hogy a Violettát nem szeretem)

2015. nov. 12. 19:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
72%
Kinga az egyetlen, aki reális szereplő, és úgy viselkedik, ahogy egy korabeli lány viselkedik általában. Reni annyira semmilyen, hogy az már undorító.
2015. nov. 27. 16:22
 12/20 anonim ***** válasza:
.-és létezik olyan sötét csaj mint Virág? Még végzősként is olyan mint 9--be, és hogy ilyen csajjal a jópasi Ricsi komolyan foglalkozik?? ááááá!!!!
2015. nov. 28. 09:10
 13/20 A kérdező kommentje:
Hát igen, de Virág szerintem aranyos!! :))) Bár Ricsivel tényéeg nem illik össze. Szerintem Zsolti illik össze Kingával, nem Dave. Renihez meg Arnold illik, nem?
2015. nov. 28. 12:38
 14/20 A kérdező kommentje:
*Tényleg
2015. nov. 28. 12:38
 15/20 anonim ***** válasza:

Cortez egy nagyképű és sokszor bunkó, nem értettem miért viselkedett sokszor olyan csúnyán Renivel.

(mielőtt összejöttek.)

2015. nov. 28. 13:22
 16/20 anonim ***** válasza:
29%
Kedves 4! Laura nagyon is jó könyvet írt! Megnézném azt hogy te milyet írnál!
2015. nov. 28. 13:59
 17/20 anonim ***** válasza:
77%

tegnap 13:59

Hogy jön ez ahhoz, amit írtam? (4-es vagyok)

Egyébként, én valószínűleg nem írnék könyvet, épp ezért nem is próbálkozok. Tudod, nem kell mesterséfnek lenned ahhoz, hogy megérezd hogy odaégett-e a kajád. :) Én sokat olvasok, tudom milyen egy igényes könyv. Nem jó, csak igényes, az, hogy jó-e, az teljesen szubjektív. A SZJG viszont nem igényes. A szereplők teljesen irreálisak, a történet unalmas, a nyelvezet gyomorforgatóan primitív. Én elhiszem, hogy van akinek ez tetszik, én is elolvastam, mikor könnyed szórakozásra vágytam, igazából szerethető könyv, de attól még nem igényes.

2015. nov. 29. 02:16
 18/20 anonim ***** válasza:
* nem írnék JÓ könyvet
2015. nov. 29. 02:16
 19/20 A kérdező kommentje:
Az szjg szerintem nem rossz könyv, de néhány dolog elég rosszul van benne megfogalmazva!!
2015. nov. 29. 08:28
 20/20 Könyvimádó05 ***** válasza:
A Violetta egy elfuserált érzelemmentes ripacskodás. Az SzJG ennél sokkal több. Lehet h nincs ilyen, de ezért olvassuk. Egy jobb világot látunk/olvasunk benne.
2016. márc. 6. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!