Szent Johanna Gimi, szerintetek nem hülyeség? (Bővebben lent)
A violettáról nem nyilatkozok, mert még a reklámjáról is elkapcsolok. A könyvet elolvastam, pedig elég túlkoros vagyok hozzá. :D
Igazából nem akkora hülyeség, ha belegondolsz. Ez egy álmodozó, szerelmes kamaszlány naplója. Nem tudom írsz, vagy írtál-e valaha naplót, de abban azért nem mindig tényszerű az ember - főleg ha az agyát esetleg teljesen átjárja a rózsaszín köd. :D Bár azért a végére vártam volna valami jellemfejlődést, mert 15 évesen még oké, 18 évesen már kicsit többet is mutathatna.
Nekem inkább az nem tetszik, hogy az egész környezet irreális. Ilyen burokban nem sokan élnek, elkényeztetett, gazdag gyerekek játszótereként írja le a világot. Ahol persze, mi legyen az ember legnagyobb gondja? Hogy a kiszemelt fiú mit csinált, mit nem csinált, mit csinálhatott volna... elég uncsi és sablon, amerikanizált történet, olyan egyszer elolvasható fajta, kár rajta sokat rágódni. :)
Ez nem egy egyszer olvasható könyv én most olvasom harmadszor. Amúgy abban egyetértek h ilyen szerelem a valóságban sajnos nincs.
A Violetta egyáltalán nem ilyen ebben tényleg irreális a szerelem
Igen, a környezet nem valóságszerű, de a történet igen.
Annak azért van realitása, hiszen nem rögtön jönnek össze, Reni sokat szenved, Corteznek csaja lesz.
De 10. év végén és 11. elején már annyira egyértelmű hogy cOrtez szereti Renit, és ebben pont az az irreális hogy nem veszi észre...pedig már mindenki tudja , látja.
Az sem világos ebbe a suliba hogy lehetett bekerülni? Mivel alapítványi....akkor nyílván pénzzel, de akkor az elején Kinga miért dicsekedett hogy hány ponttal jutott be? HA PONT alapján ment Virág mit keresett ott?? Szóval ezt Laura nem gondolta ki rendesen :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!