Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szent Johanna Gimi, szerintete...

Szent Johanna Gimi, szerintetek nem hülyeség? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Én nagyon szeretem a könyvet, de azt tartom benne olyan illúziórombolónak, hogy ilyen a valóságban nincs. És bármennyire is várjuk a nagy őt meg mit tudom én, ennyire tökéletes kapcsolat/kezdeményezés a világon nincs. csak azért kérdezem hogy nektek is ez e a véleményetek erről. Tudom ez más, de a Violetta ugyanez. (Annyi a különbség, hogy a Violettát nem szeretem)

2015. nov. 12. 19:34
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
a violleta tényleg rossz de a szent johanna gimi egész jó
2015. nov. 12. 19:48
 2/20 anonim ***** válasza:
91%
A szent johanna gimi csak akkor illúzióromboló, ha belegondolsz, amúgy elég valóságszerű. A violettáról meg hagy ne mondjak véleményt.
2015. nov. 12. 20:41
 3/20 anonim ***** válasza:
42%
Mondjuk ki, fiatal kislányoknak készült mindkettő.
2015. nov. 12. 21:00
 4/20 anonim ***** válasza:
81%
Nézd, mennyire marha unalmas lenne már egy TELJESEN átlagos ember TELJESEN átlagos napjairól írni könyvet? Ki olvasná már? Ha unalmas napokat akar az ember, akkor annak ott van a saját élete. Nyilván a könyvek fel vannak turbózva.
2015. nov. 13. 00:14
 5/20 anonim ***** válasza:
81%

A violettáról nem nyilatkozok, mert még a reklámjáról is elkapcsolok. A könyvet elolvastam, pedig elég túlkoros vagyok hozzá. :D

Igazából nem akkora hülyeség, ha belegondolsz. Ez egy álmodozó, szerelmes kamaszlány naplója. Nem tudom írsz, vagy írtál-e valaha naplót, de abban azért nem mindig tényszerű az ember - főleg ha az agyát esetleg teljesen átjárja a rózsaszín köd. :D Bár azért a végére vártam volna valami jellemfejlődést, mert 15 évesen még oké, 18 évesen már kicsit többet is mutathatna.

Nekem inkább az nem tetszik, hogy az egész környezet irreális. Ilyen burokban nem sokan élnek, elkényeztetett, gazdag gyerekek játszótereként írja le a világot. Ahol persze, mi legyen az ember legnagyobb gondja? Hogy a kiszemelt fiú mit csinált, mit nem csinált, mit csinálhatott volna... elég uncsi és sablon, amerikanizált történet, olyan egyszer elolvasható fajta, kár rajta sokat rágódni. :)

2015. nov. 13. 17:11
 6/20 anonim ***** válasza:
81%

Ez nem egy egyszer olvasható könyv én most olvasom harmadszor. Amúgy abban egyetértek h ilyen szerelem a valóságban sajnos nincs.

A Violetta egyáltalán nem ilyen ebben tényleg irreális a szerelem

2015. nov. 13. 18:46
 7/20 A kérdező kommentje:
Ne értsetek félre, én szeretem a Szent Johannát.
2015. nov. 17. 14:56
 8/20 anonim ***** válasza:
A Violettát még csak hasonlítani sem lehet a Szent Johanna Gimihez, én nagyon imádom az szjg-t, és amit már más is írt,hogy akkor nagyon unalmas lenne, ha nem lenne semmi valótlanság benne!
2015. nov. 22. 13:36
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a környezet nem valóságszerű, de a történet igen.

Annak azért van realitása, hiszen nem rögtön jönnek össze, Reni sokat szenved, Corteznek csaja lesz.

De 10. év végén és 11. elején már annyira egyértelmű hogy cOrtez szereti Renit, és ebben pont az az irreális hogy nem veszi észre...pedig már mindenki tudja , látja.

Az sem világos ebbe a suliba hogy lehetett bekerülni? Mivel alapítványi....akkor nyílván pénzzel, de akkor az elején Kinga miért dicsekedett hogy hány ponttal jutott be? HA PONT alapján ment Virág mit keresett ott?? Szóval ezt Laura nem gondolta ki rendesen :-D

2015. nov. 26. 17:12
 10/20 A kérdező kommentje:
Hát igen. Meg azt sem tartom olyan jónak, hogy Reni ilyen szerencsétlen! Ti ezzel hogy vagytok? Szerintetek sem jó, hogy ennyire szerencsétlen a csaj?
2015. nov. 27. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!