Miért van az, hogy némelyek, akik írók szeretnének lenni, olyan kérdésekkel rakják tele az oldalt, hogy "miről írjak", "mit kezdjek írni", "nincs ötletem", stb?
Ha valaki ötlet nélkül szeretne regényt írni, azok nem is az írás, hanem a hírnévre hajtanak. Ezt a hírnevet pedig valószínűleg nem fogják megszerezni.
Én is írom a magam regényét, és én csak meg sem mutattam eddig senkinek. Majd ha kész lesz. Én inkább azért szeretek írni, mert élvezem, hogy felépíthetek egy saját világot saját karakterekkel, akiknek én mozgatom az életét.
"Lemaradtam valamiről?"
Úgy van, le! :P
Talán csak nem tudják, hogyan kezdjenek neki, pedig annyi helyről be lehet szerezni a történeteket, csak nyitott szemmel kell járni.
De ha azért írok, mert AKAROM, hát annak csak nyögés a vége, és a történet is félbemarad a végén.
Már elnézést(nem) de aki úgy gondolja hogy akik ötlet nélkül akarnak írni azok hírnévre mennek csak és nem igazi írók...az nyilván nem irt soha egy mondatot se : D
Nagyon igazi és idegesítő dolog a writers block
12 éve írok énis hobbiból és állandóan van kedvem írni csakhát...mit? Mikor éppen nincs semmi jó ötlet a fejedbe nem tehetsz mást, próbálkozni kell, meg kell ihletődni, másokkal beszélgetni írásról, furcsa dolgoknak utána nézni a neten, ötleteket leirkálni aztán félredobni a sarokba mert béna...aztán egyszercsak jön a szikra és semmi sem állithat meg :D
Ez most nem egy furcsa elvont dolog...kb ugyan az az effektus mint mikor unatkozol, de nem tudod mit csinalj....mert unatkozol...es nagyon akarsz valamit csinálni de semmi sem jut eszedbe ami feldobna
1. Nem helyesírási szótárt írok hanem saját hülye történeteket
2. Ez a gyakorikérdések pont hu nem hiszem hogy túl nagy súlya van a hejesírásnek, attól hogy szeret írni az embör nem kell állandoan figyelni hogy helyesen írjon. A történetet szereti nem a betűzést(a gykorikérdések pont hun)
3. Mit akartál ezzel kifejezni? Ha valaki fejedben helyett azt írja fejedbe(gondolom ezt vetted észre? Vagy talán az énist) akkor nem írhat mondjuk orosz banditák mindennapjairól?? Vagy disney fanficet?? Akármit?????
Ui.: mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!