Nektek melyik volt az a könyv, a. , amiről úgy gondoltátok, hogy ez életetek legjobb könyve/ b. , komoly befolyással bírt a személyiségfejlődésetekre?
2-es, a Da Vinci kód nevű "alkotás" dicsőítése sajnos felér egy szegénységi bizonyítvánnyal.
Tudom, egy időben trendi volt ezt olvasni, a sznobok kirakták az irodában, hogy az ügyfél lássa, ők mennyire haladnak a korral. Idióták:)
Ha izgalmas könyvre vágysz, akkor némi kereséssel Dan Brown-nál sokkal különbeket és hitelesebbeket fogsz találni.
2-es vagyok :)
Én sem szólom le a te ízlésedet, kedves 3-as, kérlek te se szóld az enyémet. Sajnos Dan Brown-tól még csak a Da Vinci-kódhoz volt szerencsém, de mindenképpen pótolom majd a többit is, addig viszont azokat nem véleményezem, gondolom érthető, miért.
Ó, és én nem raktam ki az irodámba felvágásból, esetleg az iskolapadra tehetném, de ez sem történt meg. :)
Nikos Kazantzakis - Krisztus utolsó megkísértése
Fernando Pessoa - A kétségek könyve
Gabriel García Márquez - Száz év magány
Jorge Amado - A homok kapitányai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!