Leiner Laura-Hullócsillag! Valaki elmagyarazza?
Figyelt kérdés
SPOILER VESZELY:D
Szóval van az a rész, amikir Beki és Márk Londonba fekszenek az agyon Bekiek szobajaba. Mark azt mondja Bekinek, hogy azert akarja ot mert mellette nem s**gfej. Ez miert esik rosszul Bekinek?
2015. okt. 31. 20:19
2/5 anonim válasza:
Én sem értettem annyira, de valószínűleg csak húzta Laura a történet
3/5 mohgyee válasza:
Sziasztok! Én ezt úgy értelmeztem, hogy Márk Bexi mellett jobb embernek érzi magát, tehát ez róla szól, úgymond önös érdek. Ha azt válaszolta volna, hogy Bexi érdekes, vagy ilyesmi, akkor az a lányról szólt volna. Jól esett volna neki a dícséret. Ezért sértődött meg, mert azt nem kapott.
4/5 anonim válasza:
Nem tudom, de nekem ez egyáltalán nem lenne sèrtő. Inkább örült volna, hogy jót is tud tennk Márkkal. Jobbá teszi:D
#forewermarker
5/5 anonim válasza:
Szerintem, azért, mert Márk úgy mondja, mintha csak azért venné hasznát, mert mindig leoltja, ha elmegy az esze. És Bekának ez szerintem érthetően esett rosszul. Inkább ne válaszolt volna...:)
De azért Márk a Best!!!<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!