Mit kezdjek egy üres könyvvel?
Figyelt kérdés
Van egy kb 500 oldalas üres könyvem, még kapatam valahonnan. Mit kezdjek vele? Ti mit csinálnátok vele? Mit írnátok bele?2015. okt. 31. 14:43
1/4 anonim válasza:
Hát, használhatod naplónak, ha kimondottan írni nem szeretsz.
Én viszont imádok írni, így kihasználnám a lehetőséget, és megtölteném novellákkal, meg egypercesekkel.
2/4 anonim válasza:
Én telerajzolnám különböző méretű péniszekkel. Ennyiben ki is merül a kreativitásom.
3/4 anonim válasza:
Tedd el későbbre. A naplódat bármikor elolvashatják. Esetleg emlékkönyvvé kinevezhetnéd. Vagy gyűjthetnél bele recepteket főzés-sütéshez. Vagy írhatnál bele mesét, akár többet is. Vagy használhatnád fotóalbumnak; vagy képregényt rajzolhatnál bele, mesefigurákat. Amúgy pl tényleg a Bogyó és Babóca abból indult ki, hogy anyuka el kezdett rajzolgatni a kislányának, és mindig kitalált hozzá valami történetet, és akkor lettek belőle könyvek, aztán már nem csak a gyerekének csinálta, hanem a többi gyereknek is már.
4/4 anonim válasza:
*lehet vers is, v hirtelen felindulásból születő novella
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!