Milyen könyvvel készüljek a kiselőadásra? (többi lent)
Sziasztok! Nem rég emailt kaptam az osztályfőnökömtől (aki egyben az irodalom tanárom is) hogy az év elején bemutathatunk egy szabadon választott könyvet. A gimi ahová járok (illetve járni fogok szeptembertől),elég erős, így nem mindegy milyen könyvet választok. Viszont nem akarok ilyen halál unalmas könyvvel előállni, mert azt én sem és a leendő osztályom sem élvezné. Olyasmi könyv kéne, ami valamilyen ifjúsági bestseller, vállalható tartalommal.
Nagyon köszönöm előre is a válaszokat! :)
És kellemes nyarat! ;)
Ja és 13 éves lány vagyok! Bocsi, hogy kihagytam.
Köszönöm a válaszod 1-es, de sajnos nem tetszik a könyv :( De tényleg köszi :)
Szerintem mindenképpen olyat válaszz, ami tetszik neked, úgy gondolom, hogy erről tudsz a legjobban beszélni, hiszen te magad is lelkesedsz érte. Ha ezt át tudod adni az osztálytársaidnak az már félsiker szerintem.
Biztos vagyok benne, hogy nincs olyan könyv a világon, ami mindenkinek tetszene, szóval ne csüggedj, ha valakinek esetleg nem jönne be a választásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!