Mayacska maja kérdése:
Melyiket olvassam?
Figyelt kérdés
Nos, kiolvastam a Szent Johanna Gimit , nagyon tetszett :) most szeretnem olvasni az akkor szakitsunk-ot es utana pedig a kestel-t mert azok vannak meg jelenleg nekem, az a krdesem hogy aki mar olvasta az biztosan tudja a tortenetet, ugye nincs benne oles?halas?:) lehet hulye kerdes , de panik beteg vagyok es nagyon nem birom az ilyesmiket :) koszonom elore is a valaszokat:) 15/l2015. okt. 27. 21:23
1/9 anonim válasza:
Nincs benne ölés-halás.
Én már kiolvastam az Akkor szakítsunk-ot,legjobb barátnőmnek megvettem a Késtél-t és tetszik neki(habár már sajnos nem olvas,csak lóg a Face-n :/)
Jó (és nyugodt)olvasást! ;)
2/9 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszod,es megertesed :) <3
2015. okt. 27. 22:31
4/9 anonim válasza:
Már bocs, de a az íróból és a fülszövegből nem volt nyilvánvaló, hogy szerelmes ponyva lesz, nem pedig horror vagy krimi?
Komolyan elképzeltem, a könyveket (SZJG-t is) trancsír horrorként, s azóta is röhögök.:D
5/9 A kérdező kommentje:
Igen, erre nem vartam, tudo ez nem vicces, en nem azert kerdeztem ra mert poennak tartottam hanem ez egy kerdes volt, nem szeretnem valaki halalanak a leirasat elolvasni, es nagyon koszonom az elozo valaszoloknak a normalist valaszt :) es hogy nem egybol kritizalta hogy milyen hulye vagyok, en biztos akartam benne lenni :)Neked meg csak annyit tudok mondani hogy igy tovabb,buszke lehetsz magadra :D
2015. okt. 28. 22:09
6/9 A kérdező kommentje:
Es neharagudjatok a helyesirasomert de a tellommon alig birok irni
2015. okt. 28. 22:11
7/9 A kérdező kommentje:
Es mind mondhatod hogy a szjg-t elkepzelted, mert en leirtam hogy azt mar elolvastam , okos:) csak azt keresed hol kothess emberekbe
2015. okt. 28. 22:12
8/9 anonim válasza:
Kérdező, te nagyon el vagy tévedve, senki sem kötött beléd, nem kell beverni a durcit!
Abban meg mi a probléma, hogy elképzeltem a SZJG-t gyilkosos sztoriként?
9/9 A kérdező kommentje:
ok.
2015. okt. 29. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!