Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Kalózos könyvek?

Kalózos könyvek?

Figyelt kérdés

Eddig egyet sem olvastam.

Reálisak érdekelnek mint (Black Sails), az ilyen Karib Tenger Kalózai félék nem.

2015. okt. 14. 19:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

- Frederick Marryat-ot tartják a "kalózregény" megteremtőjének, több mint egy tucat könyvet írt

- Rafael Sabatini Captain Blood könyvei

- Emilio Sagliari maláj kalózokról írt (Sandokan)

- Falknertől a Moonfleet

Sajnos nem tudom, hogy ezek közül hány jelent meg magyarul, és hol lehet beszerezni.

2015. okt. 14. 20:41
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi, eddig a 2.-t sikerült megtalálnom magyarul.
2015. okt. 15. 00:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Rónaszegi Miklós: A királynő kalóza. Vagy tőle még: Rájuk fújt az Isten- mert 1/3 részt az is kalózregény. Rónaszegi mint szerző, szerette azt a korszakot.

Ajánlom még a szintén tehetséges amerikai író, Kenneth Roberts Ki az úr a tengeren? című regényét.

A leggonoszabb, legkapzsibb angol kalóz életéről brit szerzőtől jelent meg. A főszereplő igazi szemétláda volt. Csak az a baj, hogy ennek a könyvnek nem jut eszembe a címe.

2015. okt. 15. 09:40
 4/8 anonim ***** válasza:
A leggonoszabb, legkapzsibb angol kalóz életéről brit szerzőtől jelent meg REGÉNY.
2015. okt. 15. 09:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A kincses sziget az alapmű :) de gondolom már ismered
2015. okt. 15. 09:43
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen :) Nembaj ha nem történt meg.
2015. okt. 16. 00:26
 7/8 Skjor válasza:
Én ajánlanám az
2015. dec. 13. 22:48
 8/8 Skjor válasza:
Én ajánlanám az Ismeretlen Vizeken, amin a 4. Karibtenger Kalózai alapul. Ne aggódj, semmi köze a filmhez.
2015. dec. 13. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!