Székesfehérváron az Alexandrában lehet light novel-eket venni? Esetleg netről rendelni?
*-ott
Ugye nem magyar nyelven gondolod?
Light novelből örülhetsz ha angolra lefordították.
És nem voltam még ott, de garantálom neked hogy nem lehet. internetről rendelheted őket.
Light novelek közül csak az All you need is kill jelent meg magyarul, ha jól tudom, az is csak a Holnap határa film miatt.
Angolul az AnimeLandnél lehet rendelni, ami magyar (bár meg kell kérdezni, hogy mijük van), vagy ha külföldről is jó, akkor BookDepository. Ingyenes a szállítás és egy hét alatt megjön, de azzal továbbra is kell számolni, hogy ott sincs meg minden könyv olyan nyelven, ahogy szeretnéd. (Én pl évek óta csak németül találom a No.6 light novelt.)
Igen az All you need is kill megjelent (Tom Cruise-al a borítón, ami nem túl értelmes döntés tekintve hogy semmi köze a filmnek a könyvhöz -.-)
Meg a Battle Royale. Na az zseniális könyv.
De kb ennyiben ki is merül.
#4 A Battle Royale nem light novel, de ettől függetlenül kétségkívül brutális könyv :D
Ha angolul jó, akkor ahogy mondtam, BookDepository. :)
Elolvastad, mit linkeltél? :)
"Noha light novelhez van sorolva itt, a mű koránt sem "light". Egyedül az író stílusa, s a fejezetcímek minimális illusztráltsága teszi ahhoz hasonlóvá. De tévedés ne legyen: nem light novel, mint ahogy a The girl who leapt through time sem az, hanem mindkettő rendes regényként kezelt mű."
Szerintem ezen ne most vesszünk össze :D
Az eleje meg ezt írja: "A hossza ne tévesszen meg senkit: az olvasmányossága miatt ugyanúgy light novelként kezelhető mű, s eddig az egyetlen ilyen mű, amely magyarul megjelent."
De ok, ne vesszünk össze rajta XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!