Miről szól a vámpírakadémia című könyv? Van benne szerelem?
Figyelt kérdés
2010. márc. 16. 07:56
1/6 anonim válasza:
Az Alkonyat és a Harry Potter mutációja. Van szerelem. Csak itt egy vámpírlány, meg egy dhampirlány a főszereplő. Nem köztük van a love, hanem mindketten találnak maguknak illő srácot. (Ha leszbikusok lennének, akkor véleményem szerint tök jó lenne.) Amúgy szerintem olvashatóbb, mint az Alkonyat. Mármint ez az írónő tud legalább írni.
2/6 anonim válasza:
Van benne szerelem és nagyon jó könyv. Végre nem a szokásos marhaság, hanem érdekes sztori.
3/6 anonim válasza:
Nem vámpír lány hanem mora és nem dhampirlány hanem dampyr. Ha olvastad akkor tudod. Van benne szerelem a dampyrlány és az oktatója között. Van benne szerelem, akció és varázslat.Én imádom.Ajánlom olvasd el.
5/6 anonim válasza:
10:54 egyáltalán nem a kettö keveréke mindkettöt nagyon szeretem és nem az. az hogy van benne mágia is meg vámpir is az nem azt jelenti. ennyi erövel lehetne sok más könyv utánzata/keveréke. amugy nagyon ajánlom én is mert nagyon jo könyv. annyiban egyetértek 10:54-gyel h Mead jobban ir mint Meyer
6/6 anonim válasza:
Szerintem mind a ketten fantasztikusan jól írnak,bár, Meyer lehet, hogy kicsit jobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!