A kiadó két hónapon belül kiad két könyvemet? Bővebben lent!
Akár egyszerre is kihozhatod, mivel láthatóan a tied a marketing. De szerintem szerencsésebb lenne, ha a témában elolvasnál legalább pár könyvet, hogy ne legyen túl nagy a ráfizetés a hirtelen öröm miatt.
Egyébként ha biztosan tudod, hogy fix 200 példányt kell neked fizetned, akkor először azt add el, és csak utána gondolkozz a következő kötet kiadatásán. Ha ez max három év alatt elmegy, akkor jöhet a következő. Sikeresebb, ha egy év alatt megy ki az összes, és nem ismerősnek/családnak. Érdemes lenne háromszáz-ötszáz példányra gyúrnod egy év alatt, zsánerirodalomban idehaza ez már jó fogyásnak számít, és mutatja, hogy van igény a folytatásra. Én a helyedben csak ekkor vágnék bele a következő kötet kiadatásába, de a te pénzed, azt csinálsz vele, amit akarsz.
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Mivel magánkiadásról van szó, én először az első részt próbálnám eladni, aztán ha az fogy, utána fektetnék pénzt a másodikba.
Nagyon nehéz ám ismeretlenként másoknak eladni egy könyvet kiadói háttér nélkül.
Egy módszer lehet, hogy ingyen vagy nagyon olcsón adod az első részt, és ha tényleg jó, akkor megveszik a folytatást is.
Ja, egyébként szerintem a magánkiadónak teljesen mindegy, kinyomtatja, amikor te akarod.
Miről szól a regényed egyébként?
Picit el vagy tévedve.
Itt magánkiadásról van szó, vagyis nem a kiadó(?) adja ki a könyved, hanem Te magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!