Ez tényleg igy van?
Sziasztok!
Szóval elkezdtem irni egy blogot, ahol kifejtem a véleményem azokról a könyvekről, amiket olvastam. Barátnőm erre azt mondta, hogy ha sokan fogják olvasni, akkor még akár kiadók is felkereshetnek, hogy küldjenek nekem könyvet.
Igen, vannak olyan könyves bloggerek, akik könyvet kapnak recenzió céljából, én is kaptam már.
De ahhoz hogy egy kiadó felfedezzen téged, ahhoz ismertnek kell lenned, vagy nagyon egyedi kell hogy legyen a stílusod. Ma már nagyon sokan írnak könyves blogot (divat lett) és azért a kiadók marketing készlete is véges, ők is szűrik, hogy kinek adjanak könyvet.
Úgy 4-5 éve még alig voltunk, akik ezzel foglalkoztunk, ma meg már egyre többen kezdenek neki, sokan közülük csak az ingyen könyvre mennek. :( Ezért szigorítottak a kiadók is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!