George R. R. Martin: A tűz és jég dala sorozata jó?
Figyelt kérdés
Azért érdekel, mert nem tudom, hogy érdemes e ekkora műbe belekezdenem. Milyen korosztály és nemű embereknek jön be? Sok jót olvastam róla, de félek belekezdeni, mert attól tartok nem fog tetszeni és akkor minek vásároljam meg.
F/36
2015. okt. 8. 11:25
1/4 anonim válasza:
ez toled fugg, hogy milyen konyveket szeretsz.
nekem kifejezetten tetszett.
2/4 anonim válasza:
Eddig akárki olvasta a környezetemben mindenkinek tetszett és nekem is. A korosztály és nem változó nagyon. 14, 18, 35, 47 férfi, nő mindenkinek tetszhet. Csak akkor nem ajánlom, ha nem bírod a véres, agresszív dolgokat. Amúgy a történet nagyon magával ragadó, a letehetetlen kategória amikor már beindulnak a cselszövések, ármányok, nagyon izgalmas nézni, hogy kinek mi a motivációja látszatra és kinek mi igazából. Nagyon komplex karakterekkel, izgalmas és élethű történettel. Szerintem mindenképp érdemes belekezdeni, de ha nem akarod rögtön megvenni, akkor az elsőt kérd kölcsön valakitől vagy könyvtárból kölcsönözd ki.
3/4 anonim válasza:
A 2. hozzászólóval értek egyet, annyit tennék még hozzá, hogy kifejezetten érett, felnőttes a megfogalmazása, a történet, tartalom pedig pláne, szóval szerintem a te korosztályodhoz kifejezetten passzol. Nem tiniregény az biztos. :)
4/4 anonim válasza:
Én jelenleg a 2. könyvet olvasom, és szerintem nagyon jó:) Nő vagyok, 29 éves. Bevallom, a sorozat miatt álltam neki, annyira megtetszett, nem bántam meg a vásárlást. (Egyszerre vettem meg az első 5 részt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!