Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Vélemények A beavatott c....

Vélemények A beavatott c. Könyvről? Megéri megvenni?

Figyelt kérdés
A film nagyon tetszett és sokan mondjàk ,hogy Éhezők viadala koppintàs , de én úgy làtom az üzenete teljesen màs. Vagyis a beavatott üzenete szerintem az , hogy sosem tudod úgy a sajàt utadat jàrni hogy ne szenvedj és ne szenvedjenek a körülötted lévők meg a helyes jövő felépítésről .Valahogy nekem az egész olyan mint amikor nyolcadik osztàly végén iskolàt kell vàlasztani .
2015. okt. 1. 18:23
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
Az általános véleményem az, hogy nem éri meg, még egy tinilányoknak puncsoló marhaság. De ha a film tetszett, akkor neked tetszeni fog, szóval vedd meg nyugodtan.
2015. okt. 1. 19:38
 2/4 anonim ***** válasza:
91%

Azt hittem, hogy tetszeni fog, mert alapjáraton imádom a disztópiákat, de ez a könyv kiverte nálam a biztosítékot.

A főszereplő egy öngyilkos hajlamú idióta,(már bocsánat)az egész könyv alatt irritált. Az alapelgondolás jó, egyedi, de a kidolgozás rossz. De nem THG koppintás, ahhoz túl gagyi.

Igen, ez a nyolcadik osztályos cucc nekem is eszembe jutott, ha pályaválasztás előtt állsz, akkor érdemes elolvasni, főleg úgy, hogy tetszett a film. Csak az a baj, hogy nekem az is átjött, hogy egyetlen döntés miatt, hogyan cseszheted el a saját és mások életét is.

Ha jó disztópiákat akarsz olvasni, ami a te korosztályodnak is jó, akkor nyugodtan kérdezz tőlem könyvcímeket! :)

2015. okt. 1. 19:49
 3/4 anonim ***** válasza:
91%
A film nekem is tetszett, de a könyv egyszerűen borzalmas. Az első rész annyira unalmas, hogy talán 50 oldalt se bírtam belőle elolvasni. Aztán a 2. film után elkezdtem olvasni a 3. könyvet. Elég sokáig jutottam, mire rájöttem, hogy ez egy sz*rul megírt baromság és inkább elolvasom a neten, hogy mi a vége.
2015. okt. 2. 01:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha tetszett a film,akkor olvasd el nyugodtan,elvégre ízlések és pofonok.Az alapötlet tetszett,de az író kissé(kissé nagyon) béna,de ne ez befolyásoljon:)
2015. okt. 2. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!