Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valaki ezt el tudná nekem...

Valaki ezt el tudná nekem magyarázni?

Figyelt kérdés
Most olvastam el Cat Clarke Entangled/Összekuszálva című könyvét. És hiába olvastam el többször a végén a dőlt betűs részt, egyszerűen nem tudtam kikövetkeztetni, hogy mi lett Grace-szel. A kórházban feküdt, félholtan és az anyukája, Nat, Sal...stb bejön hozzá és beszél neki? A ehér szobában Ethan-nel mi lesz, az meghal, vagy ezt csak beképzeli, hogy ott van? Valahogy nem igazán tudtam a végén eligazodni. Vagy az is lehet, hogy az írónő ránk hagyta, hogy fejezzük be mi magunk, úgy ahogy akarunk? Mert ugye a végén( az utolsó pár mondatban) azt mondja Grace, hogy soha nem fogja feladni. Szóval, hogy még van nremény a szívében, és még fog élni, legalábbis ezt ő reméli. Remélem, valaki ki tudja nekem tisztítani, hogy mégis mi lett a vége! :)
2015. szept. 18. 20:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Ethan nem is létezett, csak ő képzelte, az egész szobát.
2015. szept. 18. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!