Az Attack on Titanból miért vannak úgy oda Levi régi csapatáért?
Ööööööööö, hát nem is tudom, én is végigbőgtem, amikor kinyírták őket. Ugyanis ez az anime erről szól. A képedbe nyomja a sz@rt....
Jönnek Petráék, hogy jaaaaaj Eren higgy bennünk, csináld csak amit mondtak neked, ne hősködj, mert mi is vagyunk olyan kemények, hogy lenyomjuk ezt a szuper intelligens titánnőcit...
Ja és egy darabig nézed is, hogy hűűűű a végén még tényleg lenyomják őket, de menők vagytok srácok. Eren is csak képed, mert persze hallgat a senpaiokra és meghúzza magát nem tesz semmit.
Aztán bumm, jön a sz@r az arcodba. Titánnőci szétloccsantja mindegyik agyvelejét, és kitapossa a belüket. Hát kövezz meg de én bőgtem...
Persze én lány vagyok, és a lányok amúgy is bőgnek mindenen, szóval nem kell feltétlenül elsírni egy százas zsepit.
Van egy ismerősöm, akit Petrának hívnak, de azért nem borulok bőgve a nyakába amikor meglátom... de attól még szomorú volt az a rész. Attól függetlenül, hogy előtte hány részt szerepeltek és mit lehetett megtudni róluk.
Hát én kifejezetten Levi-ért vagyok oda.. :3
Ezért is leszek a közeljövőben ő is és Petra is. :) (Mármint cosplayben. :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!