Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hol tudom elolvasni németül a...

Hol tudom elolvasni németül a Tokyo Ghoul mangát?

Figyelt kérdés

Csak angolul találom sajnos a mangát, de csak németül tudok.. :/

Tegnap befejeztem az animét, illetve aa-n elolvastam a lefordított manga fejezeteket, de sajnos csak 42. fejzetig van jelnleg. :(

2015. szept. 2. 10:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Keress rá németül, biztos fordítják arra is.
2015. szept. 21. 11:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Kerestem... Valószínű,ha találtsm volna nem írom ki a kérdést... Német nyelvű oldalakra is angol, linket tettek. Illetve németül meglehetne venni a mangát.
2015. szept. 22. 20:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha németül kiadták a mangát akkor meg is van a válasz: németek sokkal szigorúbban veszik a szerzői jogokat, ha ki van adva, akkor nem lesz fent a neten, mert az illegális lenne.

Még a magyar naruto-kun.hu -n sincs fent a Naruto első 20 kötete, mert az meg ki lett adva magyar nyelven, ha feltennék azzal sértenék a szerzői jogokat.

2015. szept. 22. 21:15
 4/4 A kérdező kommentje:

Na, ezt nem jutott eszembe, holott logikus xD

Köszi a választ :)

2015. szept. 23. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!