Valahol olvastam hogy a Code Geass könyv (szerintem a LN-re gondolt) több (azt hiszem 4) könyvből áll, ebből csak egy dolgozza fel Lelouch történetét. Ez igaz? Ha igen a többi kikről szól? Hol lehet elolvasni?
Figyelt kérdés
2015. aug. 22. 17:19
1/3 anonim válasza:
Alapjában a mangájának sok köze nincs a Code Geasshez, illetve fordítva, sokkal jobb az anime, a Sunrise lényegében egy AO-t csinált, és jól jártunk vele. A történet vége az ami, láttad te is, tudod mi történt, bár pontosan nem tudni, de a Sunrise még anno úgy nyilatkozott hogy azt történt amit láttunk. - Mondjuk szerintem Akitok után jönni fog valami az erdeti CG szériához, bár a Sunrise-t ismerve sosem tudni... -
2/3 anonim válasza:
Mangák vannak még. Ugyanaz mint a rendes történet, csak nincsenek benne a robotok.
Mangából spin-off ok vannak, alternatív eseményekkel, pl. Lelouch ereje teljesen más, mint az animében (konkrétan ilyen páncélos szuperereje van).
Van egy másik manga, ami az események után játszódik CC vel a főszerepben, és a főgonosz (akivel CC elég jól ismerik egymást) pont úgy néz ki, mint Lelouch,személyisége is hasonló, de CC "Dash" nak nevezte. Van geassa de a pontos ereje még nem ismert.
Ezt a mangát azonban félbehagyták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!