Milyen könyvsorozatot olvasol, vagy épp hagytál félbe, mert még nem jelent meg a folytatás?
Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 14:25
1/12 anonim válasza:
Laurell K. Hamilton Anita Blake
vámpír story
2/12 anonim válasza:
Lara Adrian : A vámpír (csókja, ölelése, vére, éjjele)
3/12 anonim válasza:
Basszus mindenki vámpírosat olvas :)
Charlaine Harris: True Blood
4/12 anonim válasza:
Evernight
Éjszaka háza
:)))Hoppá,én is:)
5/12 A kérdező kommentje:
xD Vámpíros
Darren Shan, a hetedik kötetnél járok
Roderick gordon és Brian Williams sorozatából a Szabadesés következne, csak még nem jelent meg magyarul
A Percy Jacksonból még csak az elsőt olvastam, ugyanígy vagyok Scott Westerfeld trilógiájával. A Fairy Oakból igaz, már megjelent, de még nem jutottam a harmadik kötethez.
2010. márc. 12. 09:18
6/12 anonim válasza:
Szintén:)
Anita Blake
Éjszaka háza
Vámpírakadémia
Lara Adrien vámpír sorozat
Fekete tőr testvériség
:D
7/12 anonim válasza:
Evernight, Evermore, Vámpírakadémia.
8/12 anonim válasza:
Westerfeld : Csufok. Szepek. Kulonlegesek trilogia, mert a Kulonlegesek meg nem jelent meg, es Libba Braynek sem jelent meg a Rettento gyonyoruseg es a Lazado angyalok folytasa... :)
9/12 anonim válasza:
De durva, tényleg szinte mindenki vámpírosat olvas:p Furcsa hogy a Breaking Dawn-t nem írta senki...:p Amúgy én is várok egy folytatásra, de nem azért mert még nem fordították le, hanem mert még ki sincs adva eredetiben...:p
10/12 anonim válasza:
az eclipse mert még nem jelent meg a breaking dawn
aztán a csontváros annak sincs még folytatása majd valamikor ősszel
shiver ez meg majd tuti karácsonyra várható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!