Ajánlana valaki a Bad Girl-höz hasonló könyvet/könyvsorozatot? Csak ne olyan 'durvát'. (bőv. Lent)
Olyan könyvet szeretnék olvasni. Nem vámpírosat vagy hercegnőset (bár a neveletlen herceglő naplőját szeretem), hanem valóságosat. 14 körüliekről. A Bad Girl-ben az nem tetszett, hogy senki sem olyan ártatlan, sokan füveznek... Én valami másra gondoltam, valami nyugisabbra.
Előre is köszönöm! :)
hm ezzel megfogtál. a Bad Girl-t igaz nem olvastam úgyhogy csak annyit tudtam leszűrni hogy teljesen normális tiniről szeretnél olvasni. (remélem erre gondoltál)
én Jacqueline Wilson könyveit ajánlanám.
Szerelmes lányok (egy sorozat, bár csak a szereplőkből derül ki) : [link]
én őt ismerem akinek ilyen fiatalokról és az ezzel járó gondokról szóló könyvei vannak.
15/L
Meg Cabot: Egy igazi amerikai lány 1-2.
A lányom most olvassa, már a 2. résznél tart és nem lehet elrángatni mellőle. Egyébként még O is a Jacqueline Wilson könyveit szereti.
Mindenkinek köszönöm!
Megrendeltem a Szerelmes lányok és a Lányok késésben című könyveket. :) Tudom nem csak ezek vannak Jacqueline Wilson-tól, de most csak ezeket bírtam megvásárolni...
A Szent Johanna Gimiről már hallottam, most bele is olvastam a honlapjukon, jónak tűnik, nagyon tetszik. :) Majd azt is megveszem ha látom valahol...
A fiúk kizárva már annyira nem tetszik, de meglehet, hogy annak is adok egy esélyt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!