Hol tudok online verseskötetet szerkeszteni és rendelni?
Elsősorban nyomda, vagy ha találsz egy olyan PoD kiadót (magánkiadót), amelyik vállal egyszeri, egy példányos munkát, akkor ők. (Szerintem ez jóval drágább.) Ha van a környéken, akkor egy igényes nyomtató- fénymásoló szalon is segíthet, ha van kötészetük, és esetleg felárért vállalják a kiadványszerkesztést. Ez jóval korlátozottabb lehetőséget jelent, valószínűleg nincs lehetőség egyedi méretre, ami verseskötetnél zavaró lehet. Marad egy profi nyomda, de az bizony drága mulatság lesz.
Spórolni úgy tudsz, ha magad szerkeszted a kötetet, de ha nem értesz hozzá, akkor a végeredmény nem lesz szép, tehát ezt nem ajánlom. Viszont ötven oldal alatt talán nem érné meg - akkor egyszerűbb egy papír-írószer boltban valami szép, keményfedeles könyvecskét beszerezni, és kézzel átírni bele a verseket. (Akár kalligrafikusan, ha van hozzá érzéked.)
Ami még eszembe jutott ezzel kapcsolatban, hogy esetleg - ha fotókkal is kiegészítenéd - akkor a CEWE fotókönyv szolgáltatás is jó lehet. A honlapjukról ingyenesen le lehet tölteni a fotókönyvkészítő programot, és az elkészült albumért kell majd fizetned.
Én mondjuk abszolút kézzel készítős párti vagyok, de használtam már fel ennek a cégnek a szolgáltatását szöveggel kiegészített albumhoz, és szerintem jó lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!