Tudnátok ajánlani valami jó ifjúsági regényt? Bővebben lent
Ami nagyon fontos nálam, az hogy a történetnek reális alapja legyen. Ódzkodom mindentől, ami paranormális vagy amiben kitalált teremtmények vannak (vámpírok, vérfarkasok és társaik).
Ennyi minden, ami számít, azt hiszem. Lehet sorozat is akár.
Az a baj, hogy már rengeteg könyvet olvastam, de azért bízom benne, hátha tudtok valami újat mondani. Előre is köszönöm!
Ja, amit kihagytam, az az, hogy 18 éves lány vagyok, szóval azért nem egy gyereksztori kell, azt is kedvelem, ha részletesebben van szó a könyvben a szexualitásról, és nem pedig csak utalgatások vannak benne vagy csak megemlítés.
Tudom,hogy a csapból is ez folyik mostanság,de a Paper towns jó könyv,legalábbis nekem tetszik.
Ajánlanám még a Gyönyörű sorscsapást,Veszedelmes sorscsapást és ami nekem még nagyon tetszett,bár nem ifjúsági, A sivatag virága :) remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!