Melyik Stephen King legfélelmetesebb könyve?
Egyértelműen az Állattemető.Ez a leglehangolóbb,legsötétebb hangulatu műve.Ő maga is azt nyilatkozta hogy többször is félbehagyta az írását mert érezte hogy túl messzire merészkedett.Én több alkalommal is kiolvastam már de egyszerűen nem tudom megunni:)Csak ajánlani tudom:DDe olvasd el valamelyik oldalon a szinopsziást aztán el tudod dönteni hogy téged érdekel e:D
Jó olvasást kívánok!
Jaja, az Állattemető, de ha igazán frászt akarsz kapni akkor olvad el Dean R. Koontztól a Tiktak c. könyvet, én napokig nem tudtam aludni tőle:))) Gyakorlatilag Az idegenek c. könyve kivételével mind nagyon jó.
Vagy Clive Barkertől bármit, az sem komplett.
Kingtől jó még a Borzalmak városa is.
köszi, majd utánanézek a könyveknek:)
az Az-ról mit gondoltok amúgy? mert nemsokára névnapom és azt akarom kérni, de ha meg megveszem 5400 forintért alexandrából és sz*rt sem ér... az úgy nem lenne jó. szeretem a bohócokat egyébként:D
Az AZ-ról? Vetesd meg!!!!!!!
Iszonyatosan jó könyv, szerintem a legjobb.(bár van még egy-kettő amit nem olvastam)Kellően félelmetes,és olyan fordulatok vannak benne, mint szerintem egyetlen másik könyvében sem.Én a 2 kötetet 2 nap alatt elolvastam:)
nemrég kaptam meg, szóval még eléggé az elején járok.
gyerekfejjel egy kicsit "bonyolult" nekem a szöveg, de jónak ígérkezik...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!