Tudtok ajánlani olvasnivalót?
Igazából sosem szerettem olvasni, nem igazan kötöttek le a könyvek. Kiskoromban anyukám rengeteg Disney es mese könyvet vásárolt,gyűjtött nekem de sosem olvastam. Mostanában unatkozok mert a barátom sokat jatszik a gépen es arra gondoltam olvasnék valamit. Az újságokban levő cikkeket el szoktam olvasni.
Témák amik érdekelnek; szexualitás ( nem az aktus hanem az érdekességek, sztorik) viccek,divat, szerelmi sztorik is jöhetnek de ne az domináljon. Ha lehet akkor modern szövegű legyen mert a kötelező olvasmányokat középiskolában sem igazan értettem mar amibe bele olvastam..
20 éves vagyok es lány. Valaki adna könyv tippeket melyek azok esetleg ami tetszenek ?
Ugy érzem sosem késő elkezdeni ha esetleg valaki kritizálna! Köszönöm a válaszokat!
Vicc kategóriában ez jutott eszembe - bár meglehetősen morbid humor -, de talán tetszene:
Wendy Northcutt: Darwin-díjasok (több kötet jelent meg)
Aztán egy másik könyv - bár én nem olvastam -, de ismerősök mesélése alapján dobom be lehetőségként. Állítólag csajos és humoros:
Sophie Kinsella: Egy boltkóros naplója (és egy rakás folytatása is van)
Szerintem nézz be az erawan.hu-ra az erawan-könyvek menüpontba! Rengeteg csajos könyv van, kedves-vicces regények, némelyik krimiszállal, a legtöbb viszont egy-egy női életszakaszt követ végigizgisen, aranyosan, pl. egy kávézó megnyitása, vagy egy új divatkollekció elindítása, az élet apró-cseprő problémáival egyetemben.
Ha érdekel a romantikus krimi, akkor ajánlom Julie Garwood sorozatát (Buchanan-fivérek), Elizabeth Adler könyveit, Debbie Macomber könyveit, Maeve Binchy könyveit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!