Tudnátok ajánlani könyvsorozatokat fantasy és lovas témában?
Terry Goodkind - Igazság kardja sorozata
Anne McCaffrey - Pern sárkánylovasai sorozata
Jeffrey Stone - Éj trilógiája + Hajnal trilógiája
John Caldwell - Káosz ciklusa
Terry Brooks - Shannara sorozata
Raymond E. Feist - Résháború sorozata
Jonathan Stroud- Barimaeus sorozata
Köszi!
Esetleg lovas, állatos könyvek?
Angela Dorsey - Gyõzelmek nyara, Kristálytáncok tele stb.
Andrea Wendel - Mi lesz Nelsonnal?
Kimondottan lovas könyvet nem ismerek, de van egy olyan humoros regény, amiben sok ló (is) szerepel. Esetleg nézz bele, nagyon szórakoztató olvasmány.
Vavyan Fable: Mesemaraton
Állatoshoz viszont melegen tudok ajánlani két írót, akinek nagyon jó regényeik vannak.
Az egyik James Herriot a másik Gerald Durrell.
Mindketten a saját életük sztorijait írják le. Szerintem eszméletlenül jól. Van benne rengeteg humor, dráma és állatok tömkelege.
Herriot könyveiben háziállatok, mivel ő állatorvos volt és a praxisában megesett dolgokat írja le. 4 v. 5 regénye jelent meg nálunk.
Durrell pedig zoológus volt, és már gyerekkorától fogva az állatok megszállottja. Az ő történetei egyrészről a családjáról és egzotikus állatokról szólnak. Az első könyvéről már biztos hallottál is - Családom és egyéb állatfajták a címe. Neki nagyon sok könyve megjelent itthon, ha tetszik lesz mit olvasnod. :-)
Nagyon tudom ajánlani mindkettőjüket, ha szereted az állatos könyveket.
Köszi!
2#:ezeket én is ismerem, olvastam a Hívószó sorozatot, ponyclubos voltam. Köszi azért!
Farkasos fantasy (állatos :D)Mercy Falls farkasai sorozat
Ez nem sorozat (lovas):A suttogó (nemtom ki írta fejből)
Cassandra Clare:1 sorozat:Pokoli szerkezet sorozat
Annak a folytatása (Bár nincs bennük összefüggés,sztem ez a kobbik :D):A végzet ereklyéi sorozat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!