Ajánlanátok valami jó könyvet? Sürgős! :D
Volt már veletek olyan, hogy remekül elvoltatok egy vastag könyv társaságában, de a végénél már egyre lassabban olvastátok, nehogy "elmúljon"?
Most rágtam át magam egy 500 oldalas könyvön (A Burok) és egyszerűen imádtam. Most ürességet érzek, hiányzik az olvasós délután, de nem tudok per pillanat egy könyvet sem, amit olvashatnék. Szeretem a sci-fit, a fantasy-t, az állatos és a tiniregényeket is.
Ezek nagyon tetszettek:
- A Burok
- Szent Johanna Gimi
- Tűzvihar, és folytatása: Szélörvény
(jelenleg csak ennyi jut eszembe)
(fogalmazásért és helyesírási hibákért bocsánatot kérek, fáradt vagyok és fáj a fejem.)
Patricia Higsmith: A tehetséges Mr. Ripley
Roger Zelazny: A fény ura
Alfred Bester: Tigris! Tigris!
Brian Aldiss: Földburok
Bulgakov: A Mester és Margarita
Donna Tart: QA titkos történet
A Q betű nem kell.
Frederik Pohl: Átjáró
Brandon Hackett - A poszthumán döntés
Brandon Hackett - Isten gépei
Dumas: Monte Cristo grófja
Bulgakov: A Mester és Margarita
Rejtő könyvei - ezek rövidebbek, viszont sok van belőlük, és mind imádnivaló. Pl.: A tizennégy karátos autó, A szőke ciklon, Piszkos Fred, a Kapitány, Vesztegzár a Grand Hotelben (egymástól különálló regények, nem sorozat)
Helena Silence: Enigma
Jamie Mcguire: Gyönyörű Sorscsapás
Benina: Bíborhajú 1-2-3
sok van még.. most hirtelen csak ezek jutottak eszembe. bocsi. ha érdekel valamelyik, akkor olvasd el.. Nekem mind tetszett. :)
Kirsten Gier: Rubinvörös; Zafírkék; Smaragdzöld
Christopher Paolini: Eragon; Elsőszülött; Brisingr; Örökség.
Ez utóbbi egy fantasztikus tetralógia, lebilincselő és izgalmas. Csak ajánlani tudom, valamint egy ideig nem kell aggódnod, hogy vége lesz, mert 600-700-750-950 oldalasak :)
Szárnyak, Varázsigék, Illúziók (wings sorozat)
Fénytörés, Szabadesés
Obszidián
Halo sorozat (Lázadó, A pokol jegyese)
Éjszaka háza sorozat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!